De ce ar fi divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu! Au apărut noi detalii incendiare despre mariajul lor

27.07.2020, 18:36
De ce ar fi divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu! Au apărut noi detalii incendiare despre mariajul lor
De ce ar fi divorțat, de fapt, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu! Au apărut noi detalii incendiare despre mariajul lor

Apar noi detalii despre divorțul dintre Anca Țurcașiu și doctorul stomatologul Cristian Georgescu. Cei doi s-au despărțit după 22 de ani de mariaj, iar acum s-a aflat și de ce au decis să divorțeze.

Jurnalistul Dan Silviu Boerescu a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre motivele care au dus la ruptura dintre Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Acesta a declarat că problemele financiare au dus la separarea celor doi. Dan Silviu Boerescu a mai adăugat că nu s-a pus problema de infidelitate în relația lor.

De la ce a pornit scandalul

Se pare că Anca Țurcașiu ar fi pus capăt relației! În ultima perioadă, actrița nu mai avea oferte, iar soțul ei nu voia să se mai întoarcă la cabinetul stomatologic. Acest lucru ar fi dus la discuții din cauza banilor, ba chiar Anca Țurcașiu i-ar fi reproșat acestuia că nu mai aduce bani în casă.

‘El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a fost mărturisirea făcută de Dan Silviu Boerescu la Teo Show.

Au divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu a anunțat prima pe rețelele de socializare că a divorțat de tatăl fiului său. Tot ea a precizat că nu va face nicio altă declarație despre despărțirea de soțul ei.

‘Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!’, a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

 

citește și...