Ce fac Deea și Dinu Maxer de Revelion. ”Este primul an, din ultimii 15 ani, când nu urcăm pe scenă”

09.12.2020, 15:49
Ce fac Deea și Dinu Maxer de Revelion. ”Este primul an, din ultimii 15 ani, când nu urcăm pe scenă”
Deea și Dinu Maxer, sărbători acasă. ”În ceea ce privește petrecerea de Revelion, este primul an, din ultimii 15 ani, când nu urcăm pe scenă”

În alți ani, Deea și Dinu Maxer aveau evenimente în perioada sărbătorilor de iarnă. Acum, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, cei doi nu vor participa la niciun eveniment de Revelion, fiind pentru prima oară în ultimii 15 ani când nu urcă pe scenă.

Deea și Dinu Maxer știu exact cum vor petrece sărbătorile de iarnă anul acesta. Dacă în anii trecuți cei doi erau acasă de Crăciun, dar aveau agenda încărcată de evenimente de Revelion, anul acesta nu vor mai fi pe scenă nici în noaptea dintre ani. ”De Crăciun eram mereu acasă cu familiile. Acum nici cu ei nu ne vom întâlni, cu toții ca de obicei, încercăm să îi protejăm și să ne protejăm. În ceea ce privește petrecerea de Revelion, este primul an (din ultimii 15 ani) când nu urcăm pe scenă. E trist”, a spus Deea Maxer pentru click.ro.

”Luna decembrie nu era o lună plină de evenimente, pentru că nu cântăm colinde, chiar dacă Dinu a compus câteva, noi aveam alte proiecte cu alte genuri muzicale ce se pretau bine de Revelion. De obicei prezentam un eveniment toată noaptea în calitate de gazde, într-o locație, și susțineam acolo două recitaluri sau în alți ani aveam mai multe recitaluri în mai multe locații, maximum 6 într-o noapte. Așa ne-am petrecut toate Revelioanele. Uneori despărțiți, ca să putem onora toate cererile de spectacolele. Anul ăsta de Revelion vom fi acasă, cu copiii. E o premieră. Din fericire, în perioada asta Dinu a mai compus câte o piesă unor artiști, mai sunt și drepturile de autor care există ca venituri (foarte mici, de altfel), plus câte un contract de imagine. Toate astea ne fac să supraviețuim”, a completat artista.

 

Deea și Dinu Maxer au doi copii

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.

În luna septembrie a acestui an, Deea și Dinu Maxer au creștinat-o pe fiica lor, Maysa. Botezul ar fi trebuit să aibă loc mai de mult, însă a fost amânat de familia Maxer din cauza pandemiei de coronavirus.

Slujba de creștinare a micuței Maysa, dar și petrecerea de botez au avut loc în Cernica, pe malul lacului.

citește și...