Ce dezvăluiri a făcut Xonia după eliminarea de la ”Survivor”. ”Nu aveam așteptări sau pretenții de la nimeni”

30.01.2022, 15:41
Ce dezvăluiri a făcut Xonia după eliminarea de la ”Survivor”. ”Nu aveam așteptări sau pretenții de la nimeni”
Ce dezvăluiri a făcut Xonia după eliminarea de la ”Survivor”. ”Nu aveam așteptări sau pretenții de la nimeni”

Cântăreața Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, a făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”, de la pro TV. Aceasta a fost prima concurentă eliminată din competiția din Republica Dominicană. Artista, în vârstă de 32 de ani, a făcut dezvăluiri după ce a fost eliminată din concurs.

Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.  Artista a făcut dezvăluiri, pentru revista Viva, după participarea la ”Survivor România”. ”Sunt o persoană puternică mental, o persoană pozitivă și o femeie care se va lupta întotdeauna pentru ceea ce crede. Eu mi-am dorit foarte mult să rămân cât mai mult în concurs și îmi pare rău că nu am avut suficient timp să vă arăt cu adevărat cât de supraviețuitoare sunt”, a spus ea.

Ce dezvăluiri a făcut Xonia după eliminarea de la ”Survivor”. ”Sunt o persoană loială și nu știu să iau parte la jocuri de manipulare”

Întrebată ce a fost cel mai greu pentru ea în concurs, Xonia a răspuns: ”Mi-a fost cel mai greu să îmi votez colegii. Echipa din care am făcut parte, Faimoșii, mi-a fost ca o familie, iar acolo, pe insulă, începuserăm deja să ne cunoaștem și ne-am apropiat foarte repede, dat fiind că urma să trecem împreună prin atâtea dificultăți. Din cauza acestor motive, mi-a fost greu să votez. Nu mi-a fost greu când am auzit că eu am fost nominalizată pentru eliminare, deoarece nu aveam așteptări sau pretenții de la nimeni, dar mi-a fost greu să fac eu nominalizarea. Mi-a plăcut mult echipa mea, sunt oameni diverși și foarte buni”.

Despre conflictele cu colegii din echipa Faimoșilor, Xonia a declarat: ”Eu sunt o persoană foarte liniștită, echilibrată emoțional. Nu îmi plac conflictele, mă feresc de certuri. Îmi place să rămân întotdeauna pe o frecvență pozitivă și să vorbesc despre lucruri frumoase, să am ce învăța de la persoanele din jur sau să le învăț eu pe ele din propria experiență. Dacă văd că nu rezonez cu cineva, de obicei mă retrag și las fiecare om în lumea sa. Însă, dacă vine vorba să îmi apăr familia, sar din prima. Sunt o persoană loială și nu știu să iau parte la jocuri de manipulare”.

citește și...