Ce dezvăluire a făcut Jador despre Starlin. ”Mi s-a făcut pielea de găină”

11.06.2021, 12:21
Ce dezvăluire a făcut Jador despre Starlin. ”Mi s-a făcut pielea de găină”

Jador a vorbit despre un moment emoționant de la ”Survivor România”, când Sralin și-a întâlnit prietenii și rudele din Republica Dominicană.

Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urma unei accidentări pe care a suferit-o la un picior. Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, a făcut dezvăluiri despre Starlin, fost component în Echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. Acesta și-a amintit de momentul în care Starlin și-a întâlnit prietenii și rudele din Republica Dominicană.

“Am fost in Capitala, am mancat, apoi am mers la un muzeu de ceara.  Acolo lucra prietena lui Starlin din copilarie. Nu stia. O usa ii despartea. Mama, cum a fost. Am plans eu. Maica sa e plecata in America. Spre final de zi, am mers intr-un parc si dintr-o data a disparut Starlin. Nu stiam unde e. Toata lumea unde e Starlin… Era pe o banca si statea de vorba cu verisoara sa. Mi s-a facut pielea de gaina. Si urmatoarea zi a plecat”, a povestit Jador, citat de kanald.ro.

 

Detalii din viața lui Starlin de la ”Survivor România”. ”Sunt norocos pentru că am două familii”

Starlin a vorbit într-un interviu despre familia sa care trăiește în Republica Dominicană și a dezvăluit că părinții săi au divorțat când el avea trei ani. ”Sunt norocos, pentru că am două familii. Părinții mei au divorțat când aveam 3 ani. Tatăl meu încă locuiește acolo, mai am doi frați și o soră din partea lui. Mama mea vitregă este la fel ca mama mea naturală. Mama este în America, s-a recăsătorit; tatăl meu vitreg este un om deosebit. Îmi iubesc părinții vitregi la fel de mult, au avut un rol important în dezvoltarea mea”, a declarat concurentul de la ”Survivor România”.

”Am avut o copilărie frumoasă, am primit o educație bună, am învățat să muncesc. Am studiat Psihologie și Resurse Umane, mama este psiholog, este profesoară la o școală de surdomuți. Inițial m-am îndreptat spre Drept, dar m-am întors la pasiunea pentru Psihologie, pentru că mi-a plăcut mereu să vorbesc cu oamenii”, a adăugat Starlin.

Întrebat care a fost cel mai greu lucru pentru el în România, Starlin a explicat: ”Începutul. Eu provin dintr-o familie de nivel mediu, oameni muncitori, și nu mi-a lipsit nimic, niciodată. Când am ajuns aici, nu aveam nicio posibilitate, nu știam limba, regulile. Dar mi-am dorit foarte mult să muncesc și, după trei luni, am început să lucrez în domeniul sportului, ca antrenor de zumba, deja știam română la nivel începător și aveam și un translator”.

citește și...