Starlin a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Sunt liniștit”

26.04.2021, 10:33
Starlin a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Sunt liniștit”
Starlin a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Sunt liniștit”

Starlin din echipa Războinicilor de la ”Survivor România” a fost eliminat din concurs.

Starlin a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. În urma consiliului de eliminare din data de 25 aprilie, Starlin a fost cel care a părăsit competiția.

Inițial, pentru eliminarea din concurs au fost propuși Albert Oprea și Sorin Pușcașu din echipa Războinicilor. Albert a fost desemnat pentru a opta oară favoritul publicului, astfel că acesta l-a nominalizat pentru eliminare pe Starlin. La rândul lui, Marius Crăciun a ieșit pe locul doi în topul telespectatorilor, el nominalizându-l pentru eliminare pe Andrei.  În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Starlin.

Starlin a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Aici am câștigat un frate, Sorin, un băiat cu care cu am multe în comun”


În momentul în care a fost propus pentru eliminare de Albert, Starlin a declarat: „Nu am niciun fel de emoții, sunt liniștit, pentru că aici în Survivor am câștigat respectul tuturor, Faimoși și Războici. Am dovedit că sunt un Războinic adevărat. Nu am jucat pentru Starlin, ci pentru echipă. Pot să spun cu mâna pe inimă că am fost unul dintre cei constanți. Mi-am susținut echipa și de pe bancă. Mă bucur că am ajuns până aici și am ajuns cu propriile puteri. Am demonstrat destul de multe. Dacă aici se termină, am dovedit că sunt pantera”.

Starlin a făcut declarații și după ce a aflat că părăsește competiția ”Survivor România”.

„Survivor România pentru mine înseamnă multe lu cruri. Înseamnă să îmi iubesc mai mult familia de acasă și lucrurile pe care le am, prietenii. Să valorez fiecare secundă din viața mea, fiecare chestie măruntă, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezeu în fiecare zi. Sunt liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie. Mi-am dorit de la început să am meciuri care să mă ducă în Santo Domingo, spuneam mereu să nu vin aici și să nu văd pe cineva pe care îl cunosc. Ne-am plimbat și m-am întâlnit cu o prietenă din copilărie, cu o legătură special de la 5 ani până la 37 câți am acum. Am văzut o verișoară, m-am plimbat unde mă plimbam în copilărie, unde am muncit, unde m-am format ca bărbat și ăsta a fost scopul. Să demonstrez oamenilor de acasă și mai ales fetiței mele că orice e posibil în viață. Aici am câștigat un frate, Sorin, un băiat cu care cu am multe în comun. Am câștigat la fel doi frați luptători, Marius și Andrei, și o prietenă nebună, pe Sindy”, a afirmat acesta, potrivit wowbiz.ro.

citește și...