Ce dezvăluia Sonia Argint despre fratele ei, în trecut! Cum îl caracteriza pe iubitul Andreei Bălan

12.07.2020, 17:22
Ce dezvăluia Sonia Argint despre fratele ei, în trecut! Cum îl caracteriza pe iubitul Andreei Bălan
Ce dezvăluia Sonia Argint despre fratele ei, în trecut! Cum îl caracteriza pe iubitul Andreei Bălan

Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei tv Sonia Argint, a ajuns în atenția presei după ce a fost surprins în tandrețuri cu Andreea Bălan, pe plaja din Vama Veche.

Solista și tânărul de 36 de ani sunt sunt împreună de mai bine de o lună, iar sentimentelor lor par atât de puternice încât nu au ezitat să apară împreună în public.

Sonia și Tiberiu au o relație apropiată

Într-un interviu mai vechi, sora lui Tiberiu Argint făcea dezvăluiri incredibile despre familia ei, dar și despre copilăria alături de iubitul Andreei Bălan. Sonia Argint Ionescu și fratele ei mai mic au o relație specială.

‘Am crescut în București, în sectorul 1, acolo unde m-am născut. Sunt bucureșteancă sută la sută, și eu, și toată familia mea. Am crescut cu mama și cu tata, dar eu și fratele meu stăteam o bună perioadă la străbunica mea, la curte, chiar dacă tot în București. Pe vremuri toți cei care aveau curte aveau grijă să aibă acolo și ceva de mâncat. Străbunica mea avea roșii, cartofi, morcovi, ceapă verde. Cred că de atunci am prins gustul pentru natural.

Am crescut într-o familie în care cei doi părinți s-au iubit dintotdeauna și au făcut totul împreună și totul pentru casă. Sunt foarte familiști, în ideea de familie clasică, tradițională. Ai mei, spre deosebire de mine și de soțul meu, au stat toată viața împreună. Mama nu conduce și ei pleacă dimineața împreună și se întorc seara tot împreună. S-au cunoscut la serviciu, au lucrat împreună și toate activitățile le-au desfășurat amândoi’, povestea Sonia Argint Ionescu într-un interviu mai vechi din Revista Tango.

Andreea Bălan are un nou iubit

Apropiații Andreei Bălan susțin că artista s-a îndrăgostit de bărbatul de 36 de ani destul de rapid, ținând cont că vedeta se află în plin proces de divorț cu George Burcea.

‘Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei’, au declarat surse din anturajul divei pentru Wowbiz.

‘Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult’, mai susțin prietenii Andreei Bălan.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, clipe romantice pe litoral

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de câteva săptămâni, iar recent au petrecut într-o mini-vacanță pe litoralul românesc. Pe rețelele de socializare, bărbatul a publicat o imagine din același loc în care solista s-a fotografiat. Momentan, amorezii nu au făcut nicio declarație referitoare la povestea lor de iubire.

 

citește și...