Cum a început povestea de iubire dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Așa a cucerit-o bărbatul pe artistă

08.07.2020, 16:01
Cum a început povestea de iubire dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Așa a cucerit-o bărbatul pe artistă
Cum a început povestea de iubire dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Așa a cucerit-o bărbatul pe artistă

Nu mai este un secret că Andreea Bălan s-a vindecat după despărțirea dureroasă de George Burcea, iar acum iubește din nou ca o adolescentă. Artista a fost fotografiată în brațele noului său partener, Tiberiu Argint. Îndrăgostiții au oferit un show de zile mari pe litoral, weekend-ul trecut, acolo unde au petrecut clipe de neuitat.

Cum a cucerit-o Tiberiu Argint pe Andreea Bălan

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat pe plaja din Vama Veche, în văzul tuturor. Relația celor doi este abia la început, însă solista pare că a fost cucerită definitiv de Tiberiu Argint. Apropiații ei susțin că artista s-a îndrăgostit de bărbatul de 36 de ani destul de rapid, ținând cont că vedeta se află în plin proces de divorț cu George Burcea.

‘Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei’, au declarat surse din anturajul divei pentru Wowbiz.

Mai mult de atât, artista l-a prezentat fiicelor sale pe noul ei iubit, iar Tiberiu Argint ar fi fost fascinat de micuțele pe care aceasta le are din căsnicia cu George Burcea.

Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noua relație a fiicei sale
 

‘Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult’, mai susțin prietenii Andreei Bălan.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, clipe romantice pe litoral

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt împreună de câteva săptămâni, iar recent au petrecut într-o mini-vacanță pe litoralul românesc. Pe rețelele de socializare, bărbatul a publicat o imagine din același loc în care solista s-a fotografiat. Momentan, amorezii nu au făcut nicio declarație referitoare la povestea lor de iubire.

‘Fac terapie de pe la 27 de ani. E foarte important să faci terapie pentru oricine, dacă te simți trist și supărat. (…) Dacă nu făceam terapie mi-ar fi fost mult mai greu în anii ăștia, și cu cele două nașteri, și cu depresia postnatală și cu despărțirea, adică terapia m-a ajunt foarte mult să trec mai ușor peste aceste lucruri’, spunea Andreea Bălan într-un vlog.

citește și...