EXCLUSIV! Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noua relație a fiicei sale. Ce a spus despre Tiberiu Argint

08.07.2020, 12:50
EXCLUSIV! Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noua relație a fiicei sale. Ce a spus despre Tiberiu Argint
Tatăl Andreei Bălan a vorbit despre noua relație a fiicei sale. Ce a spus despre Tiberiu Argint

Andreea Bălan iubește din nou la doar câteva luni după ce s-a despărțit de actorul George Burcea, tatăl fetițelor sale. Deși a încercat din răsputeri să își țină relația departe de ochii lumii, vedeta a fost prinsă în fapt, weekend-ul trecut, la mare.

Artista trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Tiberiu Argint, fratele unei prezentatoare tv! Pentru a nu fi recunoscută, Andreea Bălan a purtat o șapcă de culoare roz, însă cei care o cunosc au știut imediat că este vorba de ea.

A vrut să își țină relația departe de ochii curioșilor

Andreea Bălan și noul ei partener s-au distrat pe cinste, în stațiunea Vama Veche de pe litoralul românesc, și nu au ezitat să recurgă la gesturi tandre în public. Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au sărutat cu patos, în văzul tuturor, semn că relația lor merge ca pe roate.

Alături de cei doi amorezi s-au aflat însă și Andreea Antonescu, împreună cu noul partener, Dragoș Borcănea. Toți patru au avut o poftă nebună de distracție până în zorii zilei. Potrivit Cancan.ro, Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu de aproape o lună.

Cine este Tiberiu Argint

Andreea Bălan a făcut eforturi uriașe pentru a nu se afla că are o nouă relație, mai ales că este în plin proces de divorț cu George Burcea.

Pentru a se asigura că nu este fotografiată, artista mergea acasă la Tiberiu camuflată. De fiecare dată, ea a ales să poarte o perucă.

Nici măcar cu tatăl ei nu a discutat despre noul bărbat din viața sa. Săndel Bălan a specificat că fiica lui nu l-a anunțat de nicio schimbare pe plan amoros, ci a aflat totul din presă.

‘Nu știu despre ce e vorba, am citit în presă. Andreea nu mi-a răspuns la telefon. În situații de genul ăsta, Andreea nu vrea să vorbesc despre ea’, ne-a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate. 

S-a despărțit urât de George Burcea

Andreea Bălan se află în prezent în plin divorț cu George Burcea! Solista a fost cea care a depus actele de divorț și a cerut custodia exclusivă a celor două fetițe. Din nefericire, despărțirea lor a fost una cu scandal, cei doi foști parteneri aruncându-și cuvinte dure.

‘Îmi pare foarte rău că fostul meu soț lovește în mine și că nu gândește de multe ori, și uită că sunt mama copiilor lui, și că trebuie să aibă o relație civilizată cu mine, de dragul copiilor. Eu am încercat pe cât posibil să nu spun foarte multe lucruri și să nu dezvălui cu exactitate lucrurile urâte dintre noi, de dragul fetelor, dar se pare că el nu se poate abține’, declara artista la Antena Stars.

citește și...