Cum încearcă Andreea Bălan să demonstreze că l-a uitat pe George Burcea! Ce relație are, de fapt, cu Tiberiu Argint

11.07.2020, 10:19
Cum încearcă Andreea Bălan să demonstreze că l-a uitat pe George Burcea! Ce relație are, de fapt, cu Tiberiu Argint
Cum încearcă Andreea Bălan să demonstreze că l-a uitat pe George Burcea! Ce relație are, de fapt, cu Tiberiu Argint

Noi detalii ies la iveală despre relația de iubire a Andreei Bălan cu Tiberiu Argint! După ce weekend-ul trecut a fost surprinsă la mare alături de fratele prezentatoarei tv, Sonia Argint, apropiații solistei susțin că totul ar fi doar o simplă strategie pentru fostul ei partener, George Burcea.

Andreea Bălan se află în plin proces de divorț cu tatăl fiicelor sale, dar acest lucru nu a împiedicat-o să se distreze pe litoral cu noul ei iubit. În plus, artista nu a ezitat să se îmbrățișeze și sărute cu Tiberiu Argint, în văzul tuturor, ca o adolescentă îndrăgostită. Conform Cancan.ro, cei doi ar fi împreună de mai bine de trei săptămâni.

Andreea Bălan pare îndrăgostită de Tiberiu Argint

Deși cântăreața pare amorezată până peste cap de noul bărbat din viața sa, apropiații săi susțin cu totul altceva. Mulți cred că apariția Andreei Bălan în Vama Veche cu Tiberiu Argint ar fi de fapt o regie pusă la cale chiar de artistă pentru a le arăta tuturor că a depășit momentul despărțirii de George Burcea.

Să fim serioși, ea încă suferă după soțul ei, cum să aibă iubit de o lună? Noi, cei care îi suntem aproape, nu am auzit despre așa ceva. Probabil se cunoșteau din vedere, s-au reîntâlnit la mare, iar acolo s-a înfiripat o idilă. Ori au făcut-o așa, de dragul paparazzilor care roiesc pe acolo’, a declarat un apropiat un apropiat al Andreei Bălan, pentru Impact.ro. 

Ce spunea după despărțirea de George Burcea

În urmă cu câteva luni, vedeta de la Antena 1 mărturisea că nu are de gând să le prezinte fiicelor sale vrun iubit. Iată, însă, că s-a răzgândit între timp.

‘Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită a tatălui lor în următorii patru-cinci ani. Și nici eu. Nici eu nu voi aduce alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni. Este evident că nu îmi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Însă, momentan nu mă gândesc la asta, să-mi fac o relație. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete’, spunea Andreea.

Când s-a stricat relația lor

În luna februarie a acestui an, solista a confirmat că nu mai formează un cuplu cu tatăl celor două fiice ale sale. Apropiații cuplului au mărturisit că George Burcea s-a schimbat foarte mult de când a început un proiect personal și anume de când s-a declarat pregătit să lupte împotriva violenței domestice și să scrie o carte despre asta.

‘El nu mai este omul de acum șase luni. S-a schimbat pentru că a intrat într-o stare din asta cu trecutul lui, cu cartea lui pe care o scrie si… este alt om. Acum câteva zile, George a fost în emisiunea lui Cristi Brancu. Brancu l-a rugat să se uite în cameră și să îi spună Andreei că o iubește.

Și George nu a putut să facă asta și s-a enervat. Ceva este oricum în neregulă și se pare că totul a apărut de când el a început să scrie la această carte pe care vrea să o scoată despre familia lui, carte în care îl deconspiră pe tatăl lui. Tatăl lui a bătut-o pe mama lui, iar el a fost crescut de bunici, fără părinți. El tot timpul a văzut violență și stres… Automat, scriind acum această carte, i s-au deschis niște așa-zise răni din trecut’, au spus apropiații Andreei, pentru Click!

 

citește și...