Ce detaliu a scos la iveală Andreea Bănică despre fiica sa, Sofia. ”I-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa”

09.08.2022, 17:42
Ce detaliu a scos la iveală Andreea Bănică despre fiica sa, Sofia. ”I-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa”
Ce detaliu a scos la iveală Andreea Bănică despre fiica sa, Sofia

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 44 de ani, a dat detalii despre iica sa, Sofia, care are 13 ani. Artista a dezvăluit că adolescenta are propriul său card, însă nu este deloc cheltuitoare. ”I-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa”, a explicat Andreea Bănică.

Andreea Bănică este astăzi una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. De-a lungul anilor, aceasta a cântat în mai multe trupe.  A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy împreună cu Cristina Rus. După aceea a urmat o carieră solo.

În plan personal, Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, este o adolescentă superbă. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar anul acesta, în luna iunie, au sărbătorit 15 ani de căsnicie. Despre fiica sa și a lui Lucian Mitrea a dat detalii Andreea Bănică pentru revista Viva, dezvăluind că aceasta are popriul card și are acces oicând la bani, însă nu este deloc cheltuitoare.

Ce detaliu a scos la iveală Andreea Bănică despre fiica sa, Sofia. ”Noi știm foarte bine ce bani are pe el, când are nevoie cere, ne sună, vreau și eu bani”

”Da, Sofia are un card, pe care i l-am făcut. Noi știm foarte bine ce bani are pe el, când are nevoie cere, ne sună, vreau și eu bani. Nu este o fetiță cheltuitoare, nu cere multe lucruri, chiar e un copil echilibrat deocamdată. Este cardul ei, are acces tot timpul, ea știe foarte bine cum își cheltuiește banii, i-am spus să aibă grijă, să știe ceea ce cheltuiește, să vadă ce, pe cât, cum, să nu cheltuiască așa, pentru că banii nu cad din cer, banii se muncesc”, a explicat Andreea Bănică.

”Nu are o sumă lunar, pentru că nu este un copil cheltuitor, are nevoie de bani pentru școală, să-și ia mâncare la școală, cartelă de metrou, merge la o onomastică, dar tot eu îi iau cadouri, este cumpătată, are grijă de bani (…) Îl moștenește pe Lucian, dintre noi doi el a fost tot timpul cel cumpătat, eu am fost cheltuitoare”, a adăugat vedeta.

 

citește și...