Ce declarație i-a făcut Brigitte Pastramă soțului ei, Florin Pastramă. ”O să învăț să mă comport ca o femeie, pentru că eu chiar nu vreau să îmi pierd soțul”

17.08.2022, 13:05
Ce declarație i-a făcut Brigitte Pastramă soțului ei, Florin Pastramă. ”O să învăț să mă comport ca o femeie, pentru că eu chiar nu vreau să îmi pierd soțul”
Ce declarație i-a făcut Brigitte Pastramă soțului ei, Florin Pastramă

Brigitte Pastramă, în vârstă de 45 de ani, a fost la un pas să se despartă de Florin Pastramă, în vârstă de 42 de ani, însă cei doi au reușit să treacă peste probleme și formează din nou o familie.  La un post de televiziune, Brigitte Pastramă i-a făcut o declarație emoționantă partenerului ei de viață. ”O să învăț să mă comport ca o femeie, pentru că eu chiar nu vreau să îmi pierd soțul”, a spus vedeta.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la show-ul ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, după care s-au căsătorit.  În data de 2 iunie 2022, Brigitte Pastramă a anunțat că divorțează de cel care îi este partener de viață. Dacă vedeta a făcut declarații despre separare, Florin Pastramă a preferat să păstreze discreția. Acum, cei doi s-au împăcat și sunt din nou împreună.

La postul de televiziune Antena Stars, Brigitte Pastramă i-a făcut o declarație emoționantă partenerului ei de viață, Florin Pastramă.

Ce declarație i-a făcut Brigitte Pastramă soțului ei, Florin Pastramă. ”Îți promit că nu o să te mai umilesc niciodată”

„Îmi pare rău, Florin. Îți promit că nu o să te mai umilesc niciodată, asta nu pentru că vreunul dintre acei oameni care m-au judecat merită lucrul ăsta, ci pentru că Domnul Iisus pe care îl iubesc merită să nu îl fac de rușine, pentru că nu vreau eu să mai sufăr, pentru că am suferit, pentru că nu meriți să mă comport așa. Jur că nu știu să mă comport cu un bărbat”, a spus Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

„Crede-mă, am fost atât de mult timp singură și atât de mult m-am luptat de una singură încât crede-mă că, din păcate, am fost și femeie și bărbat. Uneori mă comport ca un bărbat, îmi pare rău, dar o să învăț să mă comport ca o femeie, pentru că eu chiar nu vreau să îmi pierd soțul”, a adăugat vedeta.

citește și...