Ce concurentă de la ”Survivor România” l-a impresionat pe Daniel Pavel, prezentatorul show-ului. ”Era o zeiță”

04.10.2021, 16:18
Ce concurentă de la ”Survivor România” l-a impresionat pe Daniel Pavel, prezentatorul show-ului. ”Era o zeiță”
Ce concurentă de la ”Survivor România” l-a impresionat pe Daniel Pavel, prezentatorul show-ului. ”Era o zeiță”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a dezvăluit care dintre concurenetle care au luat parte la competiția din Republica Dominicană l-a impresionat cel mai mult. Acesta a avut numei cuvinte de laudă la adresa uneia dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor. ”Era o zeiță”, a spus Daniel Pavel.

Daniel Pavel este cel care a prezentat acest sezon al emisiunii ”Survivor România”. Competiția din Republica Dominicană s-a încheiat recent, Zanni fiind cel care a câștigat ”Survivor România”.

Daniel Pavel a povestit, acum, ce concurentă care a participat la ”Survivor România” l-a impresionat cel mai mult. Cea care l-a impresionat cel mai tare a fost gimnasta de performanță Ana Porgras.

Ce concurentă de la ”Survivor România” l-a impresionat pe Daniel Pavel, prezentatorul show-ului. ”A avut și are un loc special”

”Momentul iesirii Anei Porgras a fost un moment extrem de emotional. Când am auzit in casca numele ei, buzele nu voiau să spună „Ana”. Ana a avut și are un loc special. În momentul în care ai o medaliată de nivelul ăla, ca bărbat te impresionează etosul feminin sportiv. Pentru mine Ana la ștafetă cu Zanni era o zeiță”, a spus Daniel Pavel, potrivit wowbiz.ro.

Și Roxana Nemeș l-a cucerit pe Daniel Pavel: ”Roxana Nemes, cu capacitatea de a ține niște greutăți în tensiune, și mergea ca o amazoană. Chiar am folosit termenul amazoană pentru ea. Au fost câteva care au dat pe traseu foarte mult”.

Ce a declarat Daniel Pavel despre viața sa sentimentală

În plan personal, Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina,însă cei doi s-au despărțit. Acesta a afirmat că încă încearcă să-și revină după relația cu Marina și se bucură de atenția pe care o primește de la reprezentantele sexului frumos pe rețelele de socializare.

„Dragilor, ce cuceriri? Eu sunt în santier sufletesc. Da, mi se scrie, însă cuceriri in sensul de încercări, pentru că nu le dau curs deocamdată. Trebuie să văd și eu ce este cu capul meu și cu viața mea. E mai multă atenție, cu siguranță, e o atentie pe care am mai avut-o in viata mea, la o scară mai mică, acum 20 de ani. Dar ce e val ca valul trece. Cred că acum, cu barbă, par mai serios. Dar mie imi place si spiritul tânăr. Reach-ul a fost mai mare mare. Primesc mesaje pe Instagram, dar nu mă mai șochează nimic. Chiar și în zona kinky, în zona de imagine, ne place imaginea, imaginea e acolo… Dar sunt și foarte atent pentru că nu știi cine este în spatele unei identități. S-au uitat foarte multi copii, foarte multe adolescente și riscul e foarte mare. Este măgulitor, dar nu stii ce este în spatele unei abordări de genul acesta”, a spus Daniel Pavel, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...