Ce are de gând să facă Daniel Pavel după încheierea ”Survivor România”. Prezentatorul competiției se destăinuie

09.07.2021, 15:19
Ce are de gând să facă Daniel Pavel după încheierea ”Survivor România”. Prezentatorul competiției se destăinuie
Ce are de gând să facă Daniel Pavel după încheierea ”Survivor România”. Preezentatorul competiției se destăinuie

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului ”Survivor România”, de la Kanal D, a dezvăluit ce planuri are după ce competiția din Republica Dominicană se va încheia. Acesta a re de gând să petreacă timp în compania familiei sale. daniel Pavel va pleca în vacanță cu fiul său, apoi cu cea care îi este parteneră de viață.

Concursul ”Survivor România se apropie de final. Maria Chițu, Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu se luptă vineri, 9 iulie 2021, pentru calificarea în finala ”Survivor România”.

Prezentatorul show-ului, Daniel Pavel a dezvăluit ce plănuiește să facă după ce competiția se va încheia.

Ce are de gând să facă Daniel Pavel după încheierea ”Survivor România”. ”Am să plec și cu băiatul meu într-un concediu de „luptători””

Întrebat care va fi primul lucru pe care îl va face după încheierea filmărilor din Republica Dominicană, Daniel Pavel a răspuns: ”Am să mă așez pe spate în iarbă, la lăsarea întunericului și voi respira odată cu pământul insulei ăsteia, mulțumindu-i. Apoi, o să pun mâna pe telefon:-) Deh, tehnologia”.

Daniel Pavel a mărturisit că are de gând să petreacă timpul alături de familia sa și să meargă în vacanță. ”Cum ajung in tara, voi petrece timp cu tata, a fost ziua lui pe 2 iulie, și nu l-am văzut fizic ce fix 1 an- cu pandemia și proiectul nostru. Cu fratele, sora, nepoții, și, desigur, cu colegii mei de e la Kanal D, primele zile după aterizare. Apoi vine de la Viena cu primul avion disponibil și iubita mea și plecăm pentru câteva zile undeva unde să „depănăm” cele 6 luni. Undeva spre finalul lunii iulie am să plec și cu băiatul meu într-un concediu de „luptători”. Apoi, de ziua mea în septembrie, avem programată o vacanță cu iubita mea, în Creta”, a mai spus prezentatorul ”Survivor România” pentru kanald.ro.

Ce ritual are Daniel Pavel înainte de filmări

Daniel Pavel se află de mai multe luni în Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul ”Survivor România”.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, de la Kanal D, a explicat ce ritual are în fiecare zi, înainte de începerea filmărilor. Prezentatorul a afirmat că își spune o rugăciune, apoi face 100 de flotări și urmează discuția cu echipa de producție.

“Două lucruri le fac – e o rugăcine de la muntele Athos, foarte simplă, o avem și noi în România: “Doamne Iisuse Hristoase, fiul Lui Dumnezeu, miluește-mă pe mine păcătosul” și bag 100 de flotări. Deci, rugăciune, flotări și apoi discuțiile cu echipa de producție”, a dezvăluit Daniel Pavel.

citește și...