Ce comentariu au făcut Andra și Cătălin Măruță despre Mihaela Rădulescu și Dan Oțil, când aceștia formau un cuplu. ”Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud”

15.02.2022, 11:37
Ce comentariu au făcut Andra și Cătălin Măruță despre Mihaela Rădulescu și Dan Oțil, când aceștia formau un cuplu. ”Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud”

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil, în vârstă de 44 de ani, a făcut dezvăluiri în cadrul unui pocast. Acesta și-a amntit de perioada când forma un cuplu cu binecunoscuta vedetă Mihaela Rădulescu, în vârstă de 52 de ani. Dani Oțil a dezcăluit ce comentariu au făcut Andra șii Cătălin Măruță despre el și Mihaela Rădulescu, după o întâlnire.

Mihaela Rădulescu are o relație de mai mulți ani cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Înainte de a începe povestea de dragoste cu acesta, Mihaela Rădulescu a format un cuplu cu Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului de la postul de televiziune Antena 1. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în luna mai a anului trecutGabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinți pentru prima dată în data de 11 septembrie 2021, când soția prezentatorului TV a adus pe lume un băiețel.

Dani Oțil a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a povestit despre ce reacție au avut cântăreața Andra, și soțul ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, când l-au văzut pe acesta împreună cu Mihaela Rădulescu.

Ce comentariu au făcut Andra și Cătălin Măruță despre Mihaela Rădulescu și Dan Oțil, când aceștia formau un cuplu. ”Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?”

„Mi-aduc aminte de o scenă mișto. Eram la un restaurant pe Decebal și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac niciodată apropierile astea ca găinile. O parte din acest grup, îți dai seama că nu eu cu Cătălin, s-au îmbrățișat, dar nu s-au luat în brațe”, a povestit Dani Oțil, potrivit libertatea.ro.

„Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal. Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: ”Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud”. Prima remarcă a fost: ”Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?”. Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță”, a mai spus co-prezentatorul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.