Ce carieră vrea să urmeze fata cea mare a lui Liviu Vârciu. ”Altceva potrivit pentru mine nu cred că este”

08.10.2022, 17:44
Ce carieră vrea să urmeze fata cea mare a lui Liviu Vârciu. ”Altceva potrivit pentru mine nu cred că este”
Ce carieră vrea să urmeze fata cea mare a lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu, în vâstă de 41 de ani, are trei copii. Fiica sa cea mare, Carmina, pe care o are din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Amy Teiceanu, a spus ce facultate urmează și ce carieră își dorește să aibă. ”Altceva potrivit pentru mine nu cred că este”, a declarat Carmina, fata cea mare a arrtstului.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară în anul 2020. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.  Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului. În luna septembrie a anului trecut, Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Ce carieră vrea să urmeze fata cea mare a lui Liviu Vârciu.”În alt domeniu nu mă regăsesc”

Carmina e studentă la jurnalism, tânăra a povestit, pentru spynews.ro, că își dorește să urmeze cariera tatălui ei, care i-a dat sfaturi în acest sens. ”Acum sunt la facultate, sunt la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicări. Altceva potrivit pentru mine nu cred că este, iar în alt domeniu nu mă regăsesc. Mi-a zis că trebuie să fi super transparentă și naturală, așa cum am și norocul să fiu. Efectiv să fi tu pentru că oamenilor le place, iar eu cred că naturalețea în sine poate să fie viitorul, ca să zic așa. Pe chestia asta eu sunt foarte bună, adică ce am în gușă și-n căpușă, eu zic direct totul pe față”, a detaliat Camina.Fata cea mare a lui Livu Vârciu a vorbt și despre noul său apartament, în care s-a mutat de curând și de care este foarte încântată: ”Da, e foarte, foarte fain și acum încep să mă acomodez. E un nou început bineînțeles, îmi e dor de casă, de mamă, de toată familia care era acasă, dar e așa un nou început pentru mine din toate punctele de vedere și chiar îmi place super mult, mi-am pus toate lucrurile la locul lor și mă simt deja ca acasă. Bucătăria e locul meu preferat, îmi place foarte mult să stau în bucătărie și să gătesc. Toate lucrurile pe care le-am cumpărat de când m-am mutat n-au fost decorațiuni de casă, lucruri de baie, ci oale, tigăi, condimente de bucătărie, am fost cea mai curioasă. Îmi place să gătesc orice”.
citește și...