Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa. S-a lăudat în fața tuturor!

30.04.2021, 16:47
Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa. S-a lăudat în fața tuturor!
Ce cadou a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa. S-a lăudat în fața tuturor!

Irinel Columbeanu și-a surprins fanii din mediul online. Acesta le-a arătat ce a primit de la fiica sa, Irina.

Irinel Columbeanu a primit un cadou de la fiica sa și a Monicăi Gabor, Irina, care locuiește de câțiva ani împreună cu mama ei, în America. Acesta le-a arătat fanilor săi din mediul online darul respectiv, frumos ambalat într-o cutie.

Cadoul este însoțit de un mesaj scris de mână de Irina: „Pentru tati, de la Irina! Te iubesc”.

Ce a spus Irinel Columbeanu despre plecarea fiicei sale în America

Irinel Columbeanu a explicat, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, că nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea fiicei lui a dus la mutarea acesteia în America.

”Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a explicat Irinel Columbeanu.

Afaceristul a afirmat că vorbește mereu cu Irina și o vede cum crește, chiar dacă doar cu ajutorul tehnologiei. ”Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, a declarat Irinel Columbeanu

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre mariajul cu Monica Gabor

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune.

”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu.

citește și...