Ce bărbat s-a străduit să o cucerească pe Adriana Bahmuțeanu. ”I-am zis: mulțumesc, mămică, m-ai măgulit”

21.11.2021, 13:55
Ce bărbat s-a străduit să o cucerească pe Adriana Bahmuțeanu. ”I-am zis: mulțumesc, mămică, m-ai măgulit”
Ce bărbat s-a străduit să o cucerească pe Adriana Bahmuțeanu. ”I-am zis: mulțumesc, mămică, m-ai măgulit”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 47 de ani, a făcut dezvăluiri neașteptate la show-ul moderat de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV. Aceasta a mărturisit  ce bărbat diin showbiz-ul autohton a încercat să o cucerească. ”I-am zis: mulțumesc, mămică, m-ai măgulit”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a participat la rubrica ”Spui tot sau îți a gura foc”.

În cadrul emisiunii, vedeta a făcut numeroase dezvăluiri.

Ce bărbat s-a străduit să o cucerească pe Adriana Bahmuțeanu. ”M-a chemat la mai multe cafele”

Întrebată ce bărbat celebru i-a făcut curte, Adriana Bahmuțeanu a declarat că Dani Mocanu s-a străduit multă vreme să o cucerească. „Presa nu a aflat, eu nu am acceptat. I-am zis: ‘Mulțumesc mămică, m-ai măgulit”. Putea să fie băiatul meu. M-a chemat la mai multe cafele”, a povestit vedeta de televiziune.

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit și numele bărbatului care i se pare foarte atrăgător. „Eu nu îi zic nu nici acum. Vino să mă iei! Sunt a ta pentru totdeauna”, a spus aceasta despre Cătălin Botezatu.

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită și are doi copii

Silviu Prigoană și actuala sa soție, Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas. Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți. După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Instanța a decis ca băieții Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană să petreacă tiump cu ambii părinți atunci când zilele de naștere ale acestora. Însă, Adriana Bahmuțeanu a afirmat că nu poate ajunge la un numitor comun cu fostul ei soț.

Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită o dată.  Pe când avea doar 18 ani, ea s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul a durat cinci ani și a fost unul extrem de dificil pentru vedeta TV.

 

citește și...