Ce a trăit Adela Popescu într-un an de pandemie. ”Totul a culminat cu o criză de plâns într-un supermarket”

04.03.2021, 15:56
Ce a trăit Adela Popescu într-un an de pandemie. ”Totul a culminat cu o criză de plâns într-un supermarket”
Ce a trăit Adela Popescu într-un an de pandemie. ”Totul a culminat cu o criză de plâns într-un supermarket”

Vedeta de televiziune Adela Popescu și-a amintit de începutul pandemie de coronavirus în țara noastră.

Adela Popescu le-a făcut mărturisiri celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Prezentatoarea de la Pro TV și-a amintit de cum a început pandemia de coronavirus anul trecut în țara noastră și prin ce a tecut în ultimul an. ”Acum un an, pe vremea asta, totul era cu susul in jos. Radu plecase la filmari, iar eu ramasesem acasa cu cei mici. Alexandru avea febra, mami pneumonie, Andrei laringita, iar eu tuseam de simteam ca mor si imi pierdusem complet vocea. Tocmai incepuse dementa Covid in Romania. Se inchisesera gradinitele, aveai voie pe strada doar cu declaratii, iar eu traiam o stare de anxietate noua. Totul a culminat cu o criza de plans intr-un supermarket. Noroc ca aveam caciula, ochelari, masca si manusi. Dar nu e ca si cum cineva avea curajul sa se apropie de mine. Sau de altcineva, in general… Fratele meu imi aducea provizii peste gard, iar eu ii dadeam la schimb masti chirurgicale. Sotul, un tip prevazator, facuse stoc. La fel de mare ca cel de faina, conserve, fasole, hartie igienica etc. Ce psihoza!”, a scris Adela Popescu pe contul său de socializare.


”Nu as fi banuit ca anul ce a debutat atat de straniu imi va aduce ce mi-a adus: o noua viata – bebelusul ce sta cuminte la caldurica in pantecele meu si mutarea in casuta cea noua. Iata ca a trecut un an in care am crezut ca le vom pati pe toate. Anul care mi-a demonstrat ca “patitul” nu are legatura cu vreo pandemie globala, ci cu… orice moment. Un moment care poate sa vina oricand. Asadar… stiu ca suna cliseistic, dar haideti sa ne bucuram de fiecare clipa in care putem inchide ochii si exclama: “bine ca sunt bine toti ai mei!”. Nu stiu ce m-a apucat. De fapt, stiu, faceam curatenie in telefon si am gasit o fotografie cu Andrei julit pe fata din perioada aceea. Mie mi s-a parut ca a fost tare greu. Voi va mai amintiti cum erati cu psihicul la inceputul pandemiei?”, a încheiat vedeta.

Adela Popescu va deveni mămică pentru a treia oară

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel.

citește și...