Ce a spus Valentin Sanfira despre defectele partenerei sale de viață. Artistul nu a ascuns nimic!

10.04.2022, 15:25
Ce a spus Valentin Sanfira despre defectele partenerei sale de viață. Artistul nu a ascuns nimic!
Ce a spus Valentin Sanfira despre defectele partenerei sale de viață. Artistul nu a ascuns nimic!

Interpretul de muzică populară Valentin Sanfira a fost prezent la o emisiune de televiziune de la Pro TV, unde a fost provocat să spună câteva dintre defectele pe care le are partenera sa de viață, Codruța Filip. Artistul de folclor a spus care sunt lucrurile care îl deranjează la cea care i-a devenit soție în urmă cu doi ani.

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira trăiește o poveste de dragoste cu Codruța Filip, împreună cu care formează un cuplu de câțiva ani. În luna octombrie a anului 2020, Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc în Snagov, în aer liber, într-un peisaj de vis. Cununia civilă a fost una restrânsă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Valentin Sanfira și soția sa, Codruța Filip, au fost prezenți la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde au fost provocați să răspundă la întrebărrile din cadrul rubricii ”Spui tot sau îți ia gura foc”.

Ce a spus Valentin Sanfira despre defectele partenerei sale de viață. ”Întârzie tot timpul. Și la cununia civilă mi-a întârziat”

„Care sunt cele mai mari trei defecte ale Codruței?”, a fost una dintre întrebările care i-au fost puse lui Valentin Sanfira.

Cântărețul de muzică populară a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Supărăcioasă, cicălitoare și întârzie. Da, întârzie tot timpul. Și la cununia civilă mi-a întârziat”.

Cum s-au cunoscut Valentin Sanfira și Codruța Filip

Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

citește și...