Ce a spus tatăl lui Pepe când a aflat că acesta divorțează de Raluca Pastramă

13.11.2020, 10:48
Ce a spus tatăl lui Pepe când a aflat că acesta divorțează de Raluca Pastramă
Ce a spus tatăl lui Pepe când a aflat că acesta divorțează de Raluca Pastramă

Rebeka, sora vitregă a lui Pepe, a povestit cum a reacționat tatăl lui Pepe în momentul în care a aflat că artistul se separă de Raluca Pastramă.

Rebeka, sora vitregă a lui Pepe, a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a explicat cum a reacționat tatăl lui Pepe, Ion Talent, atunci când a aflat că acesta se separă de Raluca Pastramă, cea de-a doua sa soție. ”Este neutru în situația asta, ce este să se întâmple, asta este. Tata a spus că asta a fost să fie. Nu ne-am axat prea mult pe subiectul ăsta”, a spus Rebeka, citată de spynews.ro.

Rebeka a vorbit și despre ce impresie i-a făcut ei Raluca Pastramă în momentul în care a cunoscut-o. ”Am cunoscut-o acum trei ani, la spital. Mi s-a părut super de treabă. Eu nu judec omul la prima vedere. Am vorbit, a fost ok. M-am prezentat ca fiind sora mai mică a lui Pepe”, a mai spus acesta.

Oana Zăvoranu, un nou atac la Pepe și Raluca Pastramă

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul acestei luni, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

Oana Zăvoranu a fost întrebată în mediul online, zilele acestea, ce părere are despre divorțul fostului ei soț, după ce vedeta comentase anterior pe seama acestui subiect.

„Am mai spus… UN MARE FIASCO…. fâs”, a spus Oana Zăvoranu despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă, conform sursei mai sus-menționate.

Cine a fost prima iubire a lui Pepe

Înainte de a le cunoaște pe Oana Zăvoranu și Raluca Pastramă, pepe a trăit o poveste de dragoste cu Dana Gheorghe.

Prima mare iubire a lui Pepe a fost Dana Gheorghe. Cei doi au avut o relație în urmă cu mulți ani. Pepe şi Dana s-au cunoscut în anul 2000, la un concert, şi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, însă s-au despățit după câțiva ani. Potrivit okmagazine.ro, motivul ar fi fost că artistul era mai tot timpul plecat prin turnee.

“Ne-am despărţit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, declara Pepe după despărţirea de Dana Gheorghe.

citește și...