Ce a spus Alex Delea despre Lavinia Pîrva. ”Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă”

12.07.2022, 11:38
Ce a spus Alex Delea despre Lavinia Pîrva. ”Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă”
Ce a spus Alex Delea despre Lavinia Pîrva

Alex Delea, care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, a făcut o declarație neașteptată despre cântăreața Lavinia Pîrva, în vârstă de 37 de ani. ”Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă”, a comentat Alex Delea despre partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior la o emisiune live.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

La o emisiune live, Alex Delea a făcut o declarație neașteptată despre Lavinia Pîrva, partenera de viață a binecunoscutului artist Ștefan Bănică. Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Ce a spus Alex Delea despre Lavinia Pîrva. ”E brunetă, cu forme. Are o voce caldă. Lavinia Pârva este o femeie superbă”

 

Alex Delea s-a declarat impresiuonat de frumusețea Laviniei Pîrva, la adesa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

„Eu știu, dar nu mai țin minte numele. Cred că e cântăreață, am uitat o cheamă. Stau foarte prost cu numele, uit imediat. E brunetă, cu forme. Are o voce caldă. Lavinia Pîrva este o femeie superbă. Ce, sunt eu singurul? Cred că mai sunt o grămadă. Eu aș vrea să am o soție și să fie toată lumea îndrăgostită de ea. Când apărea, ziceam că e o superbitate de femeie. Niciodată nu i-am scris”, a declarat Alex Delea, potrivit wowbiz.ro.

citește și...