Ștefan Bănică, moment romantic alături cu soția sa. Rar spre deloc se afișează așa!

02.09.2020, 10:01
Ștefan Bănică, moment romantic alături cu soția sa. Rar spre deloc se afișează așa!
Ștefan Bănică, moment romantic alături cu soția sa. Rar spre deloc când se afișează așa!

Ștefan Bănică Junior postează rar spre deloc în  mediul online fotografii îăn care apare alături de partenera sa de viață. A făcut-o acum, iar fanii au fost în extaz.

Ștefan Bănică Junior a publicat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare alături de soția sa, cântăreața Lavinia Pîrva. Aflați la munte, cei doi au fost surpinși într-o ipoistază romantică în timp ce stăteau pe o bancă. Este una dintre rarele fotografii de acest fel pe care care artistul o dă publicității.

”Noi…”, a scris simplu artistul în dreptul imaginii care a adunat peste 44.000 de like-uri de la internauți.

”Sunteți foarte frumoși împreună”, ”Sunteți perechea perfectă”, ”Superbi și împreună și separat”, ”Sunteți minunați”, ”Aceasta este adevărata față a fericirii sincere”, ”Superbi! Fiecare stie ce este in casa si viata lui, cu cine alege sa o împartă si pentru cat timp”, ”Ce frumoși”, ”Sper sa ramana ultima sotie, nu?!”, ”O pereche minunată și frumoasă”, ”Sunteti fericiti se vede dupa fata voastra!”, ”Perfecți împreună”, le-au transmis admiratorii Laviniei Pîrva și lui Ștefan Bănică Junior.

Are trei copii din trei relații

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de telșeviziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Mezinul, Alexandru, băiețelul pe care Ștefan Bănică îl are cu Lavinia Pârva, a împlinit un an în luna mai a acestui an.

„Împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic.

Viața acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viață alt sens.Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dințisori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou.

Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate. Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim că ne-ai ales pe noi să-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a scris Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram la acea vreme.

citește și...