Ce a spus Adelina Pestrițu despre Liviu Vârciu și Speak. Cum i-a catalogat pe foștii ei parteneri

21.01.2021, 17:00
Ce a spus Adelina Pestrițu despre Liviu Vârciu și Speak. Cum i-a catalogat pe foștii ei parteneri
Ce a spus Adelina Pestrițu despre Liviu Vârciu și Speak. Cum i-a catalogat pe foștii ei parteneri

Adelina Pestrițu a făcut comentarii despre Liviu Vârciu, fostul ei soț, dar și despre Speak, care i-a fost iubit.

Adelina Petrițu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și i-a catalogat cu câte un cuvânt pe foștii ei parteneri, Liviu Vârciu și Speak.

„Am zis carismatic, amuzant. Zi-mi la amuzant sinonim, haios. Haios, da, merge”, a spus fosta asistentă de televiziune despre Speak. Acesta a vorbit și despre Ștefania, actuala iubită a lui Speak. „Ștefania, haioasă, am zis … Este sexy. Sexy”, a afirmat Adelina Pestrițu, potrivit revistei Viva.

Bruneta l-a caracterizat și pe fostul ei soț, Liviu Vârciu. „E, ce să zic, e mișto”, a afirmat Adelina Pestrițu despre primul ei soț, de care a divorțat în anul 2010. Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de 2 ani.

Liviu Vârciu formează un cuplu cu Anda Călin

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  a fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.

În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Speak se pregătește de căsătoria cu Ștefania

Ștefania, iubita lui Speak, a afirmat că nunta lor ar putea avea loc anul acesta.

Vedeta știe deja unde vrea să organizeze nunta cu iubitul ei. Vrea o nuntă la castel sau una în stil american, cu invitați într-o grădină.

”Sigur va fi dacă nu se va mai întâmpla vreun coronavirus. Vreau să fie într-o locaţie din asta, castel, ori în genul nuntă americană cu invitaţi într-o grădină”, a spus Ștefania într-un interviu.

citește și...