Ce a răspuns Speak când a fost întrebat dacă ar face un podcast cu Adelina Pestrițu

18.01.2022, 19:19

Speak pare că încă-i poartă ranchiuna fostei iubite. De câte ori e întrebat de Adelina Pestrițu reacționează dur. Artistul a fost întrebat când o va invita pe Adelina Pestritu să vorbească în cadrul podcastului său. Ce a răspuns Speak când a fost întrebat dacă ar face un podcast cu Adelina Pestrițu.

Speak și Adelina Pestrițu s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, dar pare că lucrurile nu s-au imbunatatit între ei. Mai mult, pare că Speak încă are „un ghimpe” împotriva fostei iubite.

Întrebat când o va invita pe Adelina Pestritu să vorbească în cadrul podcastului său, Speak a spus că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

De ce s-au despărțit Speak și Adelina Pestrițu

După doi ani și jumătate de relație Speak și Adelina au decis să se despartă. Chiar daca nu au vrut să ofere prea multe detalii, se pare că relația lor s-a terminat într-o notă relaxată.

Adelina Pestrițu a fost prima care a vorbit despre decizia lor și a mărturisit că totul a fost decis de ambele părți.

”Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct”

„După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început.

Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, mărturisea Adelina Pestrițu la vremea respectivă.

Chiar dacă au trecut câțiva ani și cei doi și-au refăcut viețile, niciunul nu a vorbit concret despre motivele care au dus la despărțire.

Speak, dezvăluiri din relația cu fosta iubită

Speak a vorbit, în cadrul podcastului pe care îl moderează ”La fileu”, despre un episod din viața lui care l-a făcut să își dea seama ce importante sunt energiile în construirea relațiilor amoroas. ”Mi-am dat seama, când eram cu cineva – nu vreau să îi dau numele – că nu puteam să dorm”, spune Speak.

Speak: ”În casa unei foste iubite existau entități”

”Fiind expus, multe dintre energiile care vin înspre tine nu sunt pozitive. De aceea, eu mi-am prezentat casa. (…) Cred în energii și că suntem ghidați de treaba asta, iar legăturiile dintre oameni se bazează fix pe vibrații. Mi-am dat seama, când eram cu cineva – nu vreau să îi dau numele – că nu puteam să dorm. Apartamentul nu avea lumină deloc și avea multe măști în casă. Într-o noapte m-am trezit și am văzut un cap. Am chemat un băiat care se pricepe la energii și l-am întrebat dacă e o entitate acolo. Mi-a zis că erau niște energii negative, din cauza măștilor care aveau niște pene de animal mort. Am fugit acasă. La ea în casă ne certam, la noi nu. Apoi, ea mi-a chemat un popă. Adu făină, adu ulei… I-am zis: nu știu ce trebuie să fac, dar nu… (…)”, a spus artistul.

Solistul consideră că în bisericiile din România există energii negative

”Nu intru în biserică. Ultima oară când am intrat, am avut o stare atât de nasoală. Nu ar trebui. Îmi dă o stare de înmormântare. Ultima dată, am fost cavaler de onoare la fratele meu. I-am zis că nu cred în slujbă și evit”, a mai spus acesta.

De ce amână Speak și Ștefania să se căsătorească

Întrebați pe Instgram când se vor căsători,  Ștefania le-a dezvăluit fanilor când și-au plănuit să-și unească oficial destinele în fața ofițerului de Stare Civilă, dar și în fața altarului.

„Când ne hotărâm, nu știu, să se termine nebunia.”, a zis Ștefania pe Instagram.

Răspunsul celor doi îndrăgostiți arată că își doresc să se căsătorească și că vor o nuntă de zile mari, cu foarte mulți invitați.

 

citește și...