Speak, dezvăluiri din relația cu fosta iubită: ”Avea multe măști în casă. Am aflat că erau niște energii negative acolo. La ea în casă ne certam”

18.11.2021, 20:45

Speak a vorbit marți, în cadrul podcastului pe care îl moderează ”La fileu”, despre un episod din viața lui care l-a făcut să își dea seama ce importante sunt energiile în construirea relațiilor amoroas. ”Mi-am dat seama, când eram cu cineva – nu vreau să îi dau numele – că nu puteam să dorm”, spune Speak. Artistul a vorbit, de asemenea, și despre energiile existente în bisericile din România, ceea ce ridică semne de întrebare cu privire la o căsătorie religioasă a artistului cu Ștefania.

Artistul l-a avut ca invitat pe Florin Ristei. Speak i-a mărturisit că, în relația cu o fostă iubită, a aflat că în casa acesteia existau energii negative.

Speak a spus că un expert energetic i-a confirmat că erau prezente entități în acel loc.

Speak: ”În casa unei foste iubite existau entități”

”Fiind expus, multe dintre energiile care vin înspre tine nu sunt pozitive. De aceea, eu mi-am prezentat casa. (…) Cred în energii și că suntem ghidați de treaba asta, iar legăturiile dintre oameni se bazează fix pe vibrații. Mi-am dat seama, când eram cu cineva – nu vreau să îi dau numele – că nu puteam să dorm. Apartamentul nu avea lumină deloc și avea multe măști în casă. Într-o noapte m-am trezit și am văzut un cap. Am chemat un băiat care se pricepe la energii și l-am întrebat dacă e o entitate acolo. Mi-a zis că erau niște energii negative, din cauza măștilor care aveau niște pene de animal mort. Am fugit acasă. La ea în casă ne certam, la noi nu. Apoi, ea mi-a chemat un popă. Adu făină, adu ulei… I-am zis: nu știu ce trebuie să fac, dar nu… (…)”, a spus artistul.

Solistul consideră că în bisericiile din România există energii negative

”Nu intru în biserică. Ultima oară când am intrat, am avut o stare atât de nasoală. Nu ar trebui. Îmi dă o stare de înmormântare. Ultima dată, am fost cavaler de onoare la fratele meu. I-am zis că nu cred în slujbă și evit”, a mai spus acesta.

De ce amână Speak și Ștefania să se căsătorească

Întrebați pe Instgram când se vor căsători,  Ștefania le-a dezvăluit fanilor când și-au plănuit să-și unească oficial destinele în fața ofițerului de Stare Civilă, dar și în fața altarului.

„Când ne hotărâm, nu știu, să se termine nebunia.”, a zis Ștefania pe Instagram.

Răspunsul celor doi îndrăgostiți arată că își doresc să se căsătorească și că vor o nuntă de zile mari, cu foarte mulți invitați.

 

 

citește și...