FOTO / Cât de incitantă este Ștefania, iubita lui Speak. Înfierbântă imaginația oricui!

21.09.2021, 10:35
FOTO / Cât de incitantă este Ștefania, iubita lui Speak. Înfierbântă imaginația oricui!
FOTO / Cât de incitantă este Ștefania, iubita lui Speak. Înfierbântă imaginația oricui!

Ștefania, iubita lui Speak, are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. Artista arată bine de tot și știe foarte bine cum să își pună în valoare atuurile fizice cu care a fost înzestrată de Mama-Natură. Ștefania pozează în cele mai incitante poziții, etalându-și formele în țiunute sumare, spre deliciul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Ștefania este foarte actiuvă pe rețelele de socializare, acolo unde postează numeroase fotografii cu care înfierbântă imaginația celor care îi urmăresc activitatea în medicul online.

Posesoarea unui trup cu forme voluptuoase, iubita lui Speak știe cum să îți pună trupul în valoare.

Cât de incitantă este Ștefania, iubita lui Speak. Arată demențial în costum de baie

Ștefania este o prezență senzuală oriunde își face apariția. Fie că este vorba de evenimentele la care participă sau de vacanțele în care merge, Ștefania este mereu sexy.

În costum de baie, iubita lui Speak atrage privirile ca un magnet cu formele sale, de la bustul impresionant și silueta de invidiat, la posteriorul ferm și bombat.

Ce spun Ștefania și Speak despre gelozia în cuplu

Speak se pregătește de nuntă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. Cei doi au o relație extraordinar de frumoasă, despre care au vorbit în cadrul unui interviu pe care l-au acordat pentru revista Viva.  Speak și Ștefania au comentat despre gelozia în cuplu.

”O să râdă lumea de mine, dar nu-s gelos, că nu prea am de ce să fiu… Bine, nici nu am avut motive reale de gelozie… Dacă mă intrigă ceva în zona aia, da, sunt foarte gelos. Până acum, n-au ieșit dragonii geloziei din mine”, a declarat Speak. La rândul ei, Ștefania a declarat: ”Nu sunt o fire geloasă, niciodată nu am fost, îmi știu calitățile și defectele, asta mă face stăpână pe mine, iar când vine vorba despre Ștefan, nu am avut și sunt sigură că nu voi avea vreodată motive de gelozie”.

citește și...