Speak și Ștefania au dezvăluit când se vor căsători. Ce plănuiesc cei doi

16.11.2021, 16:56

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai urmărite cupluri în mediul online. Cristina Ștefania se află în top 10 în clasamentul artiștilor muzicali, realizat de Starcom România. Fanii cuplului sunt curioși când cei doi vor face marele pas și se vor căsători. Ștefania nu a stat pe gânduri și a răspuns într-o secțiune de întrebări pe InstaStory.

Speak a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră, Ștefania în  2019, în cadrul emisiunii ”Asia Express”.

Deși au trecut doi ani de la cererea în căsătorie, cei doi artiști artiști nu și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă, iar motivul este unul cât se poate de întemeiat.

De ce amână Speak și Ștefania să se căsătorească

Întrebați pe Instgram când se vor căsători, Speak și Ștefania le-au dezvăluit fanilor când și-au plănuit să-și unească oficial destinele în fața ofițerului de Stare Civilă, dar și în fața altarului.

„Când ne hotărâm, nu știu, să se termine nebunia.”, a zis Ștefania pe Instagram.

Răspunsul celor doi îndrăgostiți arată că își doresc să se căsătorească și că vor o nuntă de zile mari, cu foarte mulți invitați.

”Asia Express” i-a ajutat să se cunoască mai bine

Înainte de a forma un cuplu, cei doi au fost foarte buni prieteni, factor care i-a ajutat enorm.

„Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere”, a declarat Ștefania în urmă cu ceva timp pentru Viva.ro

citește și...