Ce a răspuns Petre Roman când a fost întrebat dacă s-a iubit cu fata lui Nicolae Ceaușescu

27.01.2021, 16:51
Ce a răspuns Petre Roman când a fost întrebat dacă s-a iubit cu fata lui Nicolae Ceaușescu
Ce a răspuns Petre Roman când a fost întrebat dacă s-a iubit cu fata lui Nicolae Ceaușescu

Fostul premier al României, Petre Roman, a comentat despre relația pe care a avut-o cu Zoia Ceaușescu, fiica dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu.

Zoia Ceauşescu a fost fiica mijlocie a fostului dictator comunist Nicolae Ceauşescu şi a Elenei Ceauşescu. A avut doi fraţi, Nicu Ceauşescu şi Valentin Ceauşescu. Zoia aa încetat din viață în noiembrie 2006. Petre Roman a vorbit desre relația pe care a avut-o cu Zoia Ceaușescu la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D. Petre Roman a mărturisit că a curtat-o pe Zoia, dar cea care s-a opus relației lor a fost Elena Ceaușescu.

”Am cunoscut-o pe Zoia în 1972. A fost o relație cu parfum de idilă. Când am cunoscut-o pe Zoia eram deja de un an și jumătate la Toulouse. Era o fată foarte bine educată, frumoasă, în niciun caz nu îți dădea impresia că este fata lui este. Da, am curtat-o. Însă lucrurile s-au stopat pentru că s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu”, a mărturisit Petre Roman, citat de click.ro.

Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc

Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Cântăreața și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Silvia Chifiricu a mărturisit că atunci când s-au cunoscut doar s-au salutat, fără nimic altecva. Artista a povestit și cu ce calități a reușit să o cucerească Petre Roman, fost premier al României.

„Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă, dar mi-a transmis multă caldură”, a explicat Silvia Chifiriuc la o emisiune de televiziune.

 

 

citește și...