Ce mare s-a făcut fiul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc. Cum arată Petrus

30.09.2020, 15:15
Ce mare s-a făcut fiul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc. Cum arată Petrus
Ce mare s-a făcut fiul lui Petre Roman și al Silviei Chifiriuc. Cum arată Petrus

Petrus, fiul politicianului Petre Roman și al cântăreței Silvia Chifiriuc, este un băiat foarte simpatic.

Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Înainte de a-l cunoaște pe Petre Roman, despre Silvia Chifiriuc se spune că a avut o relație cu un italian în vârstă și foarte bogat, pe nume Giuseppe Madia. Povestea de dragoste cu bărbatul mai bătrân cu 47 de ani ca ea s-a întins pe durata a 12 ani. Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana Roman.

Petre Roman și actuala sa parteneră de viață, Silvia Chifiric, sunt foarte mândri de băiețelul lor, Petrus, care a venit pe lume în anul 2009. Acesta este pe zi ce trece mai simpatic, după cum se poate observa și din niște fotografii pe care cântăreața le-a postat pe contul său de socializare.

Fotografiile cu Petre Roman, Silvia Chifiricu și fiul lor, Petrus, au fost făcute în platoul emisiunii ”Drag de România mea”, pe care Fuego o moderează la Televiziunea Națională. Emisiunea respectivă va putea fi urmărită la TV în data de 4 octombrie.

Silvia Chifiriuc și-ar fi dorit și o fetiță

Partenera de viață a lui Petre Roman mărturisea că și-ar fi dorit să aibă și o fetiță.

“Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme.

Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem.

Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”, spunea Silvia Chifiriuc într-un interviu.

citește și...