Ce a răspuns Jador când a fost întrebat de fosta lui iubită. ”Îmi doresc să o uit pentru că îmi face rău”

05.06.2021, 14:21
Ce a răspuns Jador când a fost întrebat de fosta lui iubită. ”Îmi doresc să o uit pentru că îmi face rău”
Ce a răspuns Jador când a fost întrebat de fosta lui iubită. ”Îmi doresc să o uit pentru că imi face rău”

Jador a făcut declarații despre fosta sa iubită la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV.

Prezent în platoul emisiunii ”la Măruță”, Jador a făcut declarații despre fosta sa iubită, Georgiana. ”Gelozia este foarte mare. Imi doresc sa nu o mai pot iubi. Ne cunoastem de foarte mult, ea tine la mine de cand aveam 40 de lei in buzunar. E femeia care m-a iubit pentru ceea ce eram eu. Imi doresc sa o uit pentru ca imi face rau. Doar gura e mine, iti jur. Nu mai exista nicio sansa de impacare. Mama vrea sa fiu fericit. Acum nu vreau o relatie, vreau sa-mi treaca. Ii multumesc pentru toata iubirea pe care mi-a oferit-o”, a spus cântărețul.

Jador a participat și la provocarea sosurilor iuți din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a răspuns ceor mai neașteptate întrebări. “Ești pe o barcă și ești nevoit să arunci un personaj peste bord. La cine ai renunța dintre Alexandra Stan, Andreea Antonescu, Roxana Nemeș?”, a fost una dintre întrebările care i-au fost puse lui Jador. Acesta a nominalizat-o pe Alexandra Stan, cu care a fost coleg de echipă la ”Survivor România”. “Alexandra Stan. E prietena mea! Stan, te-aș arunca după ce… după aia, știi tu. Am zis de tine că ai spus ceva urât de mine la un radio. Alexandra Stan este una dintre femeile frumoase ale României, n-ai văzut ce poponeț are?”, a răspuns Jador.

Jador a participat la ”Survivor România”

Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urma unei accidentări pe care a suferit-o la un picior. Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, a explicat, într-un recent interviu, cum a fost experiența ”Survivor România” pentru el. ”Mi-a fost teamă, pentru că mulţi dintre colegii mei erau campioni. Eu de Crăciun eram acasă la părinţii mei şi mâncam toate preparatele tradiţionale şi vedeam filmuleţe cu cei anunţaţi cum se antrenau. Când am auzit că participă şi Moroşanu, care este foarte ambiţios, am spus că nu am nici o şansă. Ştiam că pot, dar îmi place să mă şi alint. Concurenţa, însă, era una puternică…”, a spus acesta.

”În junglă nu îmi era frică de nimic, m-am adaptat uşor. Mi-a fost teamă că am muncit toată viaţă ca să construiesc o carieră în muzică şi nu ştiam dacă am ce căuta într-o astfel de competiţie, care are şi o componentă sportivă. Dar mi-a făcut un bine. A fost o experienţă pozitivă pentru mine, m-au cunoscut mai bine oamenii, m-au descoperit cei care nu erau neapărat fanii mei. Am primit multe comentarii frumoase de la oameni care îmi spuneau că nu mă plăceau şi m-au văzut într-o altă lumină la Survivor România”, a adăugat el.

”A fost o experienţă grea, din punct de vedere al condiţiilor din junglă. Per total, a fost o experienţă frumoasă, care pe mine ca om m-a ajutat foarte mult, m-a maturizat”, a încheiat Jador.

citește și...