Ce a răspuns Andreea Tonciu când a fost întrebată cu cine va rămâne prietenă după ”Survivor”. ”Cred că s-a văzut”

29.01.2022, 11:54
Ce a răspuns Andreea Tonciu când a fost întrebată cu cine va rămâne prietenă după ”Survivor”. ”Cred că s-a văzut”
Ce a răspuns Andreea Tonciu când a fost întrebată cu cine va rămâne prietenă după ”Survivor”. ”Cred că s-a văzut”

Andrea Tonciu a făcut parte din echipa Faimoșilor la emisiunea ”Survivor România”, care se filmează în Republica Dominicană și este transmisă de postul de televiziune Pro TV. Vedeta a fost elminată din competiție. Andreea Tonciu a explicat acum cum a fost experiența de la show pentru ea și cu ce colegi de echipă va rămâne prietenă.

În ediția din data de 25 ianuarie 2022, Andreea Tonciu a fost concurenta eliminată de la ”Survivor România”, în urma voturilor telespectatorilor. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. De asemenea, Roxana Ciuhulescu, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția ”Survivor România” din cauza problemelor medicale. Echipa Războinicilor a rămas și ea fără un concurent. Este vorba despre Liviu Mihalca, dansator profesionist, care a decis să se retragă, pentru că a recunoscut că traseele şi lipsa mâncării l-au afectat prea mult.

Andreea Tonciu a explicat, pentru click.ro, cum a fost experiența ”Survivor România” pentru ea. De asemenea, vedeta spus și cu cine dintre foștii ei colegi din echipa Faimoșilor va rămâne prietenă.

Ce a răspuns Andreea Tonciu când a fost întrebată cu cine va rămâne prietenă după ”Survivor”.  ”Mi-a devenit ca o soră”

”A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment în viața mea. Tot ceea ce ați văzut și vedeți pe TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate. Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut.Am slăbit deoarece nu am avut mai nimic de mâncare, știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine”, a spus Andreea Tonciu despre experiența ”Survivor România”.

Aceasta a afirmat că va păstra o relație de prietenie cu Roxana Ciuhulescu și Otiliia Blionera: ”Cred că s-a văzut că de-a lungul zilelor petrecute la Survivor, m-am înțeles bine cu Roxana cu care am rezonat deoarece amândouă suntem mame și am împărtășit același dor de acasă și cu Otilia, care mi-a devenit ca o soră. Stăteam mereu împreună, m-a înțeles când îmi era mai greu și mi-a fost aproape în fiecare noapte când nu puteam să dorm”.

 

citește și...