Ce a pățit chef Cătălin Scărlătescu la mănăstire. ”A trebuit să îi refuz”

18.08.2021, 14:34
Ce a pățit chef Cătălin Scărlătescu la mănăstire. ”A trebuit să îi refuz”
Ce a pățit chef Cătălin Scărlătescu la mănăstire. ”A trebuit să îi refuz”

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 49 de ani, a fost recent la Mănăstirea Putna. Juratul de la ”Chefi la cuțite” a mărturisit că a fost pus într-o situație delicată de unele persoane cu care s-a întâlnit acolo de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. ”A trebuit să îi refuz”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

De sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, 15 august, chef Cătălin Scărlătescu a fost la Mănăstirea Putna, acolo unde au fost foarte multă lume.

”Cum sărbătoarea Maicii Domnului m-a prins în zonă, nu puteam rata să nu fiu prezent la kilometru zero al ortodoxiei româneşti. Nu sunt genul care să fac paradă de prezenţa mea la Biserică. Nu e stilul meu. Dar fac parte din generaţia care a învăţat de la părinţii săi că în fiecare zi de mare sărbătoare trebuie să îmbraci cele mai frumoase haine pe tine, să mergi la biserică, să te rogi şi să te împărtăşeşti”, a spus c hef Cătălin Scărlătescu pentru playtech.ro.


Ce a pățit chef Cătălin Scărlătescu la mănăstire. ”Le-am explicat că nu putem face așa ceva”

La mănăstire, chef Cătălin Scărlătescu a fost pus într-o situație delicată, multe persoane dorindu-și să facă fotografii alături de el.

“Oamenii m-au recunoscut, cum era şi firesc, într-un fel. Şi m-am trezit că unii vroiau să facem poze acolo. Cu regret a trebuit să-i refuz. Le-am explicat că în ziua Maicii Domnului nu putem face aşa ceva şi le-am promis că vom recupera cu prima ocazie. Sper ca toţi să mă fi înţeles. Mai ales că nu au fost deloc puţine rugăminţile sau propunerile pe acest subiect. Le-am respins însă pe toate, de la un capăt la altul”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat sezonul 9 ”Chefi la cuțite” cu Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

În prezent, Narcisa Birjaru lucrează la hotelul pe care familia lui Cristi Borcea îl deține în stațiunea Olimp. Chef Cătălin Scărlătescu a fost pe litoral și a vizitat-o pe Narcisa Birjaru la hotelul la care aceasta lucrează. Valentina Pelinel a dat publicității recent o fotografie în care apare alături de cei doi. “Acel moment când profesorul mândru vine sa-și vadă elevul la munca sa-i mai dea câte-un sfat. Mulțumim pentru vizita Chef Catalin Scarlatescu”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii respective.

 

citește și...