Ce a pățit Andreea Bănică la mall. ”Nu vreți să știți ce a fost la gura mea”

08.07.2021, 15:50
Ce a pățit Andreea Bănică la mall. ”Nu vreți să știți ce a fost la gura mea”
Ce a pățit Andreea Bănică la mall. ”Nu vreți să știți ce a fost la gura mea”

Cântăreața Andreea Bănică a trecut prihntr-o experiență mai puțin plăcută la un mall. Artista a rămas blocată în clădire. Vedeta le-a povestit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare prin ce a trecut și ce s-a întâmplat de fapt. ”Nu vreți să știți ce a fost la gura mea”, a spus binecunoscuta cântăreață.

Andreea Bănică a avut parte de o situație neplăcută la un mall din Capitală, unde a rămas blocată.

Artista a fost la sala de fitness mai multe ore, iar când s-a întors în parcare și-a dat seama că tichetul nu funcționează, astfel că s-a văzut în imposibilitatea de a pleca.

Ce a pățit Andreea Bănică la mall. ”Rău e să fii obosit și să cauți pe cineva în tot mall-ul să poți să pleci”

„După ce m-am antrenat două ore jumătate, aproape trei astăzi, fiți atenți ce pățesc eu. Deci mă învârt de atâta timp să găsesc pe cineva de la security ca să pot să ies din mall și cred eu că acești domni de la security se află la meci, pe terasă. Mi-a spus cineva, mi-a vândut um pont, să mă duc să caut. Primul om de la security care îmi iese în cale, nu vreți să știți ce a fost la gura mea. Rău e să fii obosit și să cauți pe cineva în tot mall-ul să poți să pleci. Demisionez!”, a povestit Andreea Bănică despre pățania sa, potrivit spynews.ro.

„Am ajuns acasă până la urmă, m-am plimbat ceva în mall-ul acela, am găsit pe cineva de security și îmi spune așa, de ce n-ati fost la parter, avem un coleg acolo. Am fost la parter, nu era colegul, era părăsire de post, nu era colegul, era plecat, poate o fi fost omul la baie. Îmi spune foarte drăguț așa că pe spatele tichetului sunt două numere de telefon, iar la care eu așa mă gândesc, oi fi eu blondă, dar dacă n-ai baterie la telefon, cum ieși din mall, cum?”, a mai spus artista.

Andreea Bănică este căsătorită și are doi copii

Andreea Bănică formează o familie cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul s-a născut în luna noiembrie a anului 2016. Fetița cuplului, Sofia, a împlinit 12 ani anul trecut.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de 24 de ani, iar acum, în luna iunie, au sărbătorit 13 ani de căsnicie.

citește și...