FOTO / Ce a pățit Anda Adam la un concert. ”Ea era convinsă probabil că îmi ieșiseră chiloții”

08.09.2021, 10:30
FOTO / Ce a pățit Anda Adam la un concert. ”Ea era convinsă probabil că îmi ieșiseră chiloții”
Ce a pățit Anda Adam la un concert. ”Ea era convinsă probabil că îmi ieșiseră chiloții”

Cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, a povestit ce i s-a î tâmplat la un concert pe care l-a susținut de curând. Ținuta purtată de Anda Adam a fost cea care a atras atenția. ”Ea era convinsă probabil că îmi ieșiseră chiloții”, a povestit Anda Adam la emisiunea moderată de Teo Trandafir la Kanal D.

Anda Adam a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a povestit cu ce problemă s-a confruntat la un concert pe care l-a susținut recent în comuna Pădureni, din județul Vaslui.

Ținuta purtată de artistă a atras atenția unei femei, care a remarcat pantalonii vedete și i-a spus că ar trebui să îi coasă.

Ce a pățit Anda Adam la un concert. ”A început și trăgea de ei să vadă dacă am chiloți sau nu am chiloți”

”Era o doamnă cu băsmăluță și era la concert. M-am urcat pe o banchetă, să fiu mai aproape de public. Și doamna era în lateral și începe doamna, în timp ce cântam. Voia să îmi coase pantalonii, că ea credea că s-au rupt, ceva e în neregulă cu pantalonii mei. Eu cântam și mă uitam la ea. După ce a văzut ea că am mai multe găuri pe aici și îi dăduse cu virgulă, a început și trăgea de ei să vadă dacă am chiloți sau nu am chiloți, trăgea de ei”, a povestit Anda Adam, potrivit wowbiz.ro.

”Ea era convinsă probabil că îmi ieșiseră chiloții și erau pantalonii jos și ea de aia tot trăgea, să îmi acopere chiloții. Apoi când și-a dat seama că erau pantalonii prinși cumva aici și nu înțelegea, începuse să se uite. Și era o altă doamnă lângă și îi dădea coate. Am luat-o, am pupat-o, a fost adorabilă. După ce s-a terminat piesa i-am spus „daomnă, așa sunt pantalonii”. Zice „dar e frig, mămică”. Era mortală, exact genul ăla de bunicuță din povești. I-am spus că promit că dacă mai scade temperatura cu două trei grade cos pantalonii aici sus, să acoperim găurile”, a completat cântăreața.

Anda Adam se iubește cu Yosif Eudor Mohaci

Anda Adam  a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. De curând, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați.

În prezent, Anda Adam are un nou partener de cuplu, care este om de afaceri. Potrivit click.ro, iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța. Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Yosif Eudor Mohaci are o fetiță care se numește Nicole și are cinci ani. Yosif Eudor Mohaci și Ioana au divorțat de curând.

citește și...