Ce a pățit Adela Popescu. ”M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit”

25.05.2021, 11:42
Ce a pățit Adela Popescu. ”M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit”
Ce a pățit Adela Popescu. ”M-a sunat Radu și i-a stat inima în primele secunde când m-a auzit”

Vedeta de televiziune Adela Popescu le-a povestit fanilor săi din mediul online prin ce stări trece.

Graviduța Adela Popescu a povestit că a făcut o criză de plâns în timp ce se afla în mașină. Vedeta l-a speriat pe soțul său, prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan.

”Si cum sustineam eu sus si tare ca “vai, Dom’ne, ce e aia sa iti faca necazuri hormonii”, cum am bufnit intr-un hohot de plans in timp ce conduceam. Vai, dar ce am mai plans. Ce am mai jelit. M-a sunat Radu si i-a stat inima in primele secunde cand m-a auzit. Nici nu stiam ce sa ii spun ca am. Dar ma si enerva ca nu ma intelege. ? Am ajuns acasa, am mancat o ciocolata, un castron mare de cirese si sunt ca noua. Usoara ca un fulg. Ati patit si voi de-astea?”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel. Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan a dezvăluit, într-un interviu, cum a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu.

”Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum. Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a spus el.

Adela Popescu și-a amintit și ea de nunta lor: ”Am fost cel mai calm și optimist participant la nunta noastră. Când cu câteva zile înainte nimic nu părea să iasă cum trebuie, eu îi linișteam pe toți și le spuneam că va fi bine”.

citește și...