Ce a fost în stare să facă soția lui Cabral, însărcinată în luna a noua. ”N-am ce să adaug la treaba asta”

13.09.2021, 14:48
Ce a fost în stare să facă soția lui Cabral, însărcinată în luna a noua. ”N-am ce să adaug la treaba asta”
Ce a fost în stare să facă soția lui Cabral, însărcinată în luna a noua. ”N-am ce să adaug la treaba asta”

Prezentatorul de televiziune Cabral, în vârstă de 43 de an, a povestit, în urmă cu câteva zile, ce a fost în stare să facă soția sa, actrița Andreea Ibacka, în vârstă de 36 de ani. Aflată în ultima lună de sarcină, Andreea Ibacka a sărit gardul după ce a constatat că nu are chei să intre în casă. Cabral a povestit cu umor, în  stilul caracteristic, toată pățania.

Cabral a povestit pe contul său de pe o rețea de socializare ce a făcut soția sa, Andreea Ibacka în urmă cu câteva zile. Aceasta  nu a putut intra în casă cu fiica lor, Namiko, după ce ușa de la intrare s-a blocat și ea nu a avut cheile să intre. În plus, aceasta nu a avut nici telefonul la ea.

Fără să stea pe gânduri, Andreea Ibacka, însărcinată în luna a noua, a sărit gardul casei și a mers la un vecin ca să vorbească le telefon cu Cabral.

Ce a fost în stare să facă soția lui Cabral, însărcinată în luna a noua.  ”Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic”

Cabral a povestit pe pagina sa de Facebook despre întregul incident în care a fost implicată partenera sa de viață, Andreea Ibacka.

”- Bă! Sotia ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb.
Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin…
– Ce face?!?!
– Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată…
Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic. Mă sună un număr.
– Alo?
– Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?
– Ai sărit gardul?!??
– Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa!
Și închide. Luna a noua. N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce”, a relatat Cabral în mediul online.

Cabral va deveni tată pentru a treia oară

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilCabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Cabral a aflat sexul bebelușului pe care soția sa, Andreea Ibacka urmează să-l aducă pe lume. Tată de două fete, Cabral va fi acum și tată de băiat. De trei încercări a avut nevoie Andreea Ibacka pentru a-i dezvălui soțului ei sexul bebelușului. Actrița a ales cea mai în vogă metodă de dezvăluire a sexului bebelușului – pinata cu confetti colorate în roz sau albastru, și a filmat totul, chiar și încercările nereușite.

citește și...