VIDEO / Cabral a aflat sexul bebelușului. ”Gata, e pe bune”

15.08.2021, 13:34
VIDEO / Cabral a aflat sexul bebelușului. ”Gata, e pe bune”
VIDEO / Cabral a aflat sexul bebelușului. ”Gata, e pe bune”

Prezentatorul de televiziune Cabral, în vârstă de 43 de ani, a aflat sexul bebelușului pe care soția sa, actrița Andxrea Ibacka, în vârstă de 35 de ani, urmează să-l aducă pe lume. Cabral va fi tată de băiat. ”Gata, e pe bune”, a comentat partenera de viațță a lui Cabral. Bebelușul va fi cel de-al treilea copil al prezentatorului de la Pro TV.

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilCabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Cabral a aflat sexul bebelușului pe care soția sa, Andreea Ibacka urmează să-l aducă pe lume. De trei încercări a avut nevoie Andreea Ibacka pentru a-i dezvălui soțului ei sexul bebelușului. Actrița a ales cea mai în vogă metodă de dezvăluire a sexului bebelușului – pinata cu confetti colorate în roz sau albastru, și a filmat totul, chiar și încercările nereușite.

Cabral a aflat sexul bebelușului. Va fi tată de băiat

Tată de două fete, Cabral va fi acum și tată de băiat. ”Gata, e pe bune, a aflat ce am în burtică. ❤️”, a scris Andreea Ibacka în dreptul unui filmuleț pe care l-a postat pe contul său de Instagram.

”N-am avut încotro, Andreea Ibacka mi-a dat de m-a julit. S-a dat cu confetti… de o anume culoare. Nu fiți spoileri, lăsați uaminii să fie și ei surprinși! ??????”, a comentat și Cabral pe Facebook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Cum a reacționat fiica Andreei Ibacka și a lui Cabral când a aflat că va deveni surioară

Actrița Andreea Ibacka a povestit recent despre cum a reacționat Namiko când a aflat că va avea un frate sau o soră.

„Evident, nu ne-am putut abține, eram prea curioși să îi vedem reacția și prea nerăbdători să povestim despre bebe”, a spus actrița. „Namiko a fost megadulce și a anunțat mai departe întreaga familie că ea e sora lui bebe din burtică. Ba chiar a făcut rapid și planul pe termen mediu (organizată fiind, ca mine), a stabilit o serie de activități pe care le vor face împreună”, a spus aceasta.

citește și...