Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară! Cum a dat vestea soția lui Cabral. Imaginea a devenit virală

20.05.2021, 14:36
Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară! Cum a dat vestea soția lui Cabral. Imaginea a devenit virală
Andreea Ibacka este însărcinată a doua oară! Cum a dat vestea soția lui Cabral. Imaginea a devenit virală

Bucurie mare pentru cuplul Cabral și Andreea Ibacka! Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară. Actrița din Adela a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare. 

Pe pagina sa de Instagram, Andreea Ibacka a posta o imagine inedită prin care a anunțat că este iar însărcinată. Cabral și Andreea Ibacka mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de trei ani. Prezentatorul tv mai are o fetiță din prima căsnicie, pe Inoke.

“Încă unul. Livrare, toamnă, 2021”, a scris Cabral, în dreptul imaginii în care apare călcând rufe, în timp ce Andreea și Namiko, fetele lui, stau pe canapea, în pijamale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

Cum s-au cunoscut Andreea Ibacka și Cabral

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată pe 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani.

Andreea Ibacka și Cabral doi s-au cunoscut pe platourile de filmare. „Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka a povestit și cum a fost cerută în căsătorie. Vedeta a povestit că partenerul ei, Cabral, a anunțat public că vrea să o ceară de soție, înainte de a o întreba pe ea despre acest lucru. „Au trecut 10 ani de la cererea în căsătorie. El a anunțat mai întâi public, la tv, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intențioase să facă pasul ăsta. Fusese adus în discuție, eram deja de 3 ani împreună. Era de așteptat, o continuare firească a poveștii noastre frumoase. A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulți vecini. Până la urmă am coborât și i-am spus da”, a mai dezvăluit Andreea Ibacka.

citește și...