Ce a făcut Sylvia după ce s-a întors de la Ibiza. ”Totul a costat aproximativ 4.000 de euro”

23.11.2021, 14:22
Ce a făcut Sylvia după ce s-a întors de la Ibiza. ”Totul a costat aproximativ 4.000 de euro”
Ce a făcut cântăreața Sylvia după ce s-a întors de la Ibiza. ”Totul a costat aproximativ 4.000 de euro”

Sylvia Sîrbu, în vârstă de 38 de ani, a stat anul acesta, pentru o perioadă de câteva luni, la Ibiza. După jumătate de an petrecută departe de țară, Sylvia a revenit în Româna, unde a decis să-și renoveze apartamentul. ”Totul a costat aproximativ 4.000 de euro”, a dezvăluit vedeta, care a mărturisit că și-a renovat singură mobilierul.

Cântărețul Andrei Ștefănescu a fost căsătorit de două ori, însă mariajele sale au ajuns la final. În toamna anului trecut, acesta s-a separat de cea de-a doua sa parteneră de viață, Antonia. Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu cântăreața Sylvia. Sylvia a avut o carieră în muzică, însă de ceva vreme acesta a lăsat deoparte planul muzical și a decis să își dedice timpul pasiunii sale pentru yoga.

Sylvia ține cursuri de yoga, iar anul acesta, o perioadă, s-a mutat la Ibiza.  După jumătate de an petrecută departe de țară, Sylvia a revenit în România, unde a decis să-și renoveze apartamentul. Sylvia a declarat, pentru click.ro, că a renovat sin gură mobilierul de casă și a explicat și câți bani a cheltut pentru restul amenajărilor.

Ce a făcut  Sylvia după ce s-a întors de la Ibiza. ”A fost prima dată când fac chestia asta, nu au ieșit mega perfect, dar au ieșit foarte drăguț”

“Cum am venit acasă din Ibiza m-am apucat de treabă, a fost foarte greu. Am renovat apartamentul, am vopsit singură comoda și noptierele din dormitor. Sunt italienești, din lemn masiv, le aveam de 11 ani, îmi sunt foarte dragi, le-am șmirgheluit și le-am vopsit singurică. A fost prima dată când fac chestia asta, nu au ieșit mega perfect, dar au ieșit foarte drăguț”, a explicat aceasta.

“Totul a costat aproximativ 4.000 de euro, nu am făcut modificări majore, în afară de tapet, care a fost mai scump. Nu am făcut rabat, am tapet și în bucătărie. Era necesar să schimb vibe-ul căsuței, simțeam nevoia, mai ales că lucrez de acasă, având proiectele mele pe online, sunt și pasionată de design interior, am o grămadă de statuete și decorațiuni, dar nu am reușit să le pun pe toate în casă, le am strânse într-o cutie, poate când o să îmi cumpăr o casă mai mare, le aranjez atunci pe toate. Nu știu dacă mai plec vara viitoare la Ibiza, viața este imprevizibilă”, a adăugat Sylvia.

 

 

 

citește și...