Ce mai face Sylvia. ”Am profitat de pandemie pentru a trasa o nouă direcție în viața mea”

01.08.2021, 12:01
Ce mai face Sylvia. ”Am profitat de pandemie pentru a trasa o nouă direcție în viața mea”
Ce mai face Sylvia. ”Am profitat de pandemie pentru a trasa o nouă direcție în viața mea”

Sylvia, cea care a fost prima soție a cântărețului Andrei Ștefănescu, a ieșit de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Artista a făcut de curând declarații la o emisiune de televiziune. Acesta a dezvăluit ce se întâmplă în viața sa și cu ce se ocupă în prezent. Sylvia a explicat că se află în această perioadă la Ibiza.

Cântărețul Andrei Ștefănescu a fost căsătorit de două ori, însă mariajele sale au ajuns la final. În toamna anului trecut, acesta s-a separat de cea de-a doua sa parteneră de viață, Antonia, cea care acum formează un cuplu cu Vincenzo Aiello, fost concurent în sezonul nouă al emisiunii ”Chefi la cuțite”, unde a făcut parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu cântăreața Sylvia.

Aceasta din urmă a vorbit la o emisiune de televiziune despre viața sa din prezent. Sylvia a avut o carieră în muzică, însă de ceva vreme acesta a lăsat deoparte planul muzical și a decis să își dedice timpul pasiunii sale pentru yoga.


Ce mai face Sylvia. ”Am creat o aplicație de meditații ghidate”

Sylvia ține cursuri de yoga, iar în această perioadă s-a mutat la Ibiza. Acesta a explicat că se află acolo pentru yoga, nicidecum să danseze în cluburi.

”Am profitat de pandemie pentru a trasa o nouă direcție în viața mea. Am creat o aplicație de meditații ghidate. Prin meditație ne putem schimba viața, accesăm inconștientul. Eu în Ibiza am venit să fac yoga, nu să dansez în cluburi. A trecut vremea lor. Și aici sunt restricții, se închide tot de la 1 noaptea. Nu se mai poartă mască pe stradă, turiștii sunt însă relaxați, se distrează. Nu am luat Covid, m-am păzit bine”, a declarat Sylvia la o emisiune de la postul de televiziune Prima TV, potrivit revistei Viva.

citește și...