Ce a făcut Elena Marin înainte de începerea ”Survivor România”. ”A sunat-o și i-a cerut sfaturi. Probabil că acum nu ar mai recunoaște”

28.06.2021, 12:39
Ce a făcut Elena Marin înainte de începerea ”Survivor România”. ”A sunat-o și i-a cerut sfaturi. Probabil că acum nu ar mai recunoaște”

S-a aflat ce a făcut Elena Mrin înainte de participarea la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. Aceasta a fost dată de gol de Raluca Dumitru, care a fost colegă cu Elena Marin în echipa Faimoșilor. Raluca Dumitru a afirmat că Elena Marin i-a cerut sfaturi cântăreței Elena Ionescu, căștigătoarea anteriorului sezon al emisiunii.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Elena Marin, una dintre vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, a sunat-o pe cântăreața Elena Ionescu, cea care a câștigat anteriorul sezon al emisiunii de la Kanal D.

Dezvăluirea a fost făcută de Raluca Dumitru pentru wowbiz.ro.

Ce a făcut Elena Marin înainte de începerea ”Survivor România”. ”Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri”

Raluca Dumitru a afirmat că Elena Marin i-a spus că a sunat-o pe Elena Ionescu pentru a-i cere sfaturi despre cum să se comporte în competiție.

”Imediat după ce am ajuns în Dominicană, am încercat să mă apropii de Elena, pentru că era singura din camp pe care o cunoșteam în momentul acela, fusesem chiar colege la un post de televiziune. Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri. La un moment dat, ea mi-a povestit că a sunat-o pe Elena Ionescu și că i-a cerut sfaturi despre cum să fie, cum să se comporte… nu mi-a spus exact ce i-a spus. Probabil că acum nu ar mai recunoaște, însă atunci asta mi-a spus”, a spus Raluca Dumitru.

Elena Ionescu a câștigat primul sezon ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat prima ediție a emisiunii ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori.  În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanuel și Iancu Sterp. Elena Ionescu s-a întors de la ”Survivor România”, cu marele trofeu, dar și cu 250.000 de lei, bani cu care vedeta și-a luat un apartament cu patru camere. dce asemenea, artista a m ărturisit și cum i-a schimbat viața participarea la competiția de la Kanal D.

”Da, categoric! Mă simt un alt om, apreciez altfel viața, oamenii, nu mai sunt adepta lucrurilor materiale, nu mai iubesc hainele, iubesc oamenii, ființele, petrec mai mult timp cu familia mea decât înainte, respect mai mult tot ce primesc de la Dumnezeu din toate puctele de vedere, încerc să fiu mai bună atât cu mine, cât și cu oamenii din jur. Asta e cea mai mare lecție pe care am primit-o de la viață, să ajung să mă descopăr pe mine. Cu banii mi-am luat un apartament cu patru camere, pe care l-am transformat într-unul cu trei camere… Această casă mi-am dorit-o extrem de mult după 15 ani de stat în București în chirii și Dumnezeu m-a ajutat să iau suma asta întreagă, ca să pot să iau o casă”, a mai declarat Elena Ionescu.

citește și...