Ce dezvăluire intimă a făcut Zanni despre Elena Marin. ”Am pus ambele mâini, nu doar una, erau martori. Sunt băiat săritor”

21.07.2021, 11:21
Ce dezvăluire intimă a făcut Zanni despre Elena Marin. ”Am pus ambele mâini, nu doar una, erau martori. Sunt băiat săritor”
Ce a dezvăluit Zanni despre Elena Marin. ”Am pus ambele maini, nu doar una, erau martori. Sunt băiat săritor”

Zanni, cel care a câștigat concursul ”Survivor România”, a făcut noi dezvăluiri despre Elena Marin, cu care a fost coleg de echipă. Acesta a povestit despre un moment în care a atins-o pe Elena Maarin pe posterior. ”Am pus ambele mâini, nu doar una, erau martori. Sunt băiat săritor”, a dezvăluit Zanni.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană. Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori.

Zanni a povestit, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, cum a atins-o pe posteriort pe Elena Marin, cea cu care nu s-a înțeles deloc pe parcursul competiției.

Ce dezvăluire intimă a făcut Zanni despre Elena Marin. ”A zis „păi spală-mă” si am pus mâna”

La un moment dat în concurs, Elena Marin a avut nevoie de ajutor pentru a se spăla de nisipul de pe spate, iar Zanni a afirmat că i-a sărit imediat în ajutor.

”Nu doar că am luat-o în brațe, am si pus mâna direct. Nu o să îți vină să crezi despre cine este vorba. Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape. I-am pus mana pe posterior Elenei Marin, cand m-am dus la râu dupa traseu. A zis sa ii dau cu apa cand eram acolo la rau, ca era murdara de nisip, si ma uitam la ea, am vazut ca e asa jucausa si i-am spus „vezi ca ai nisip pe fund” si a zis „pai spala-ma” si am pus mana. Am pus ambele maini, nu doar una, erau martori. Sunt băiat săritor”, a povestit Zanni, citat de wowbiz.ro.

Ce dezvăluire intimă a făcut Zanni despre Adelina Damian. ”M-am sărutat cu ea, dar nu mi-a plăcut”

Zanni a mai dezvăluit că i-a făcut avansuri Roxanei Giță și s-a sărutat c u Adelina Damian, ambele foste componente ale echipei Războinicilor de la ”Suervivor România.

„I-am zis Roxanei Ghita „eu vreau, tu vrei?” A rămas să ne vedem, dar nu am facut nimic cu ea. Dar apoi am vazut ca mai multi o colindau pe Roxana Ghita si nu am mai vrut. M-am văzut si cu Adelina, m-am sărutat cu ea, dar nu mi-a plăcut”, a mai spus Zanni, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...