Ce a declarat Inna despre Mihaela Rădulescu, noua ei colegă de la ”Masked Singer România”

06.07.2021, 13:33
Ce a declarat Inna despre Mihaela Rădulescu, noua ei colegă de la ”Masked Singer România”

Cântăreața Inna face parte și din  cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, care va fi difuzat la Pro TV. Anul acesta, Inna va fi colegă la masa detectivilor cu Mihaela Rădulescu. Artista aa avut numai cuvinte de laudă la adresa celei supranumite ”diva de la Monaco.

În primul sezon al emisiunii ”Masked Singer România”, de la masa juriului au făcut parte Inna, Horia Brenciu, Ana Morodan și Codin Maticiuc. Horia Brenciu va fi prezent și în noul sezon al emisiunii care va începe în toamna acestui an. Alături de el vor fi Inna, actorul Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu.

Inna a vorbit despre noii săi colegi de la show-ul ”Masked Singer România”.

Ce a declarat Inna despre Mihaela Rădulescu, noua ei colegă de la ”Masked Singer România”. ”O admir de foarte mult timp”

Inna a făcut declarații despre show, dar și despre noii ei colegi de la emisiune, Mihaela Rădulescu și Alex Bogdan. ”Mă bucur să fim în echipă. Pe Mihaela o admir de foarte mult timp, dintotdeauna, iar pe Alex acum îl descopăr. Energia e super bună, ne distrăm împreună și ziua de filmare trece super repede! Nu știu dacă ar trebui să le dau sfaturi, ci doar le spun să își urmeze intuiția!”, a declarat Inna pentru protv.ro.

Despre emisiune, cântăreața a spus: ”Este un show care te ține în suspans, care te ține atent, conectat, un show în care oricât ești de sigur că știi cine se ascunde sub mască, de fapt, poți avea mari surprize. Deci telespectatorii ar trebui să se uite pentru această doză de andrenalină, distracție, de spectacol!. Măștile sunt cool, sunt spectaculoase, cred că publicul va fi fascinat! Atmosfera este extrem de relaxată, râdem mult și ne bucurăm de fiecare poveste, de fiecare mască! Sigur această energie va ajunge și la telespectatori!”.

Pavel Bartoș, noul prezentator al emisiunii ”Masked Singer România”

Pavel Bartoș și Smiley prezintă împreună emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV. La același post de televiziune, cei doi au fost colegi și la show-ul ”Vocea României”. Acum, Pavel Bartoș are un nou poiect TV. Acesta va prezenta noul sezon al emisunii ”Masked Singer România”, care anterior a fost moderată de cântărețul Jorge. Mugur Mihăescu a fost câștigătorul primului sezon al show-ului, unde a fost personajul Corbul.

Pavel Bartoș a făcut declarații despre noul său proiect de la Pro TV. “Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoș.

citește și...