Catinca Roman, despre relația cu sora ei, Oana Roman. ”De multe ori ieșeau scântei”

13.05.2021, 16:43
Catinca Roman, despre relația cu sora ei, Oana Roman. ”De multe ori ieșeau scântei”
Catinca Roman, despre relația cu sora ei, Oana Roman. ”De multe ori ieșeau scântei”

Catinca Roman a făcut dezvăluiri despre relația cu sora sa mai mică, Oana Roman.

Catinca Roman a vorbit despre relația pe care o are cu sora ei, Oana Roman, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Aceasta a mărturisit că între ele au existat tensiuni de-a lungul vremii, însă acum relația este una cât se poate de bună.

Catinca Roman, despre relația cu sora ei, Oana Roman. ”Avem temperamente foarte diferite”

Catinca Roman a explicat că ea și Oana Roman au temperamente diferite și din acest motiv au existat divergențe între el. De asemenea, Catinca Roman a afirmat că nu a stat certată cu sora sa mai mică mai mult de două-trei luni.

„Probabil că ne-am maturizat amândouă. Nu am avut niciodată conflicte extraordinare. Avem temperamente foarte diferite și de multe ori ieșeau scântei și probabil cu vârsta și cu experiența de viață, am ajuns la un echilibru. Nu am stat mai mult de câteva luni, două, trei. (n.r. certate). Oricum, era suficient ca una din noi să facă cel mai mic gest. Ori eu, ori ea, depinde”, a declarat Catinca Roman, citată de spynews.ro.


Întrebată dacă relația dintre ea și Oana Roman s-a îmbunătățit după ce aceasta din urmă a divorțat de Marius Elisei, Catinca Roman a răspuns: „Nu-mi dau seama dacă are neapărat o legătură directă. Cred că Oana în acest moment e mult mai liniștită și fiind mult mai liniștită ea cu ea și relațiile ei cu ceilalți sunt mai… liniștite. Eu sper să aibă și perioade de zece ori mai bune ca acum, dar eu cred că e într-o perioadă foarte bună. Arată foarte bine și simt că are o energie foarte pozitivă. Radiază și chestia asta are efect și asupra felului în care relaționează cu cei din jurul ei”.

citește și...