Ce a afirmat Monica Gabor despre bărbații din viața ei. A spus exact ce simte pentru Mr. Pink și Irinel Columbeanu

08.11.2020, 14:05
Ce a afirmat Monica Gabor despre bărbații din viața ei. A spus exact ce simte pentru Mr. Pink și Irinel Columbeanu
Ce a afirmat Monica Gabor despre bărbații din viața ei. A spus exact ce simte pentru Mr. Pink și Irinel Columbeanu

Monica Gabor a făcut o declarație neașteptată despre cei mai importanți bărbați din viața sa, Irinel Columbeanu și Mr. Pink.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu ceva timp. Conform prietenilor Monicăi Gabor, cununia a avut loc în luna iulie a anului 2019. A fost un eveniment fără invitați. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu locuiește acum împreună cu vedeta, peste Ocean.

Într-o intervenție recentă la postul de televiziune Antena Stars, Monica Gabor a vorbit despre actualul ei partener de viață, Mr. Pink, dar și despre Irinel Columbeanu, fostul ei soț. ”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine”, a spus Monica Gabor despre Mr. Pink, potrivit a1.ro. Despre Irinel Columbeanu, aceasta a comentat: ”Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”.

Fosta vilă în care Irinel Columbeanu a locuit cu familia sa a ars din temelii

Irinel Columbeanu a locuit împreună cu Monica Gabor și fiica lor, Irina, într-o vilă de lux din Izvorani. Omul de afaceri a fost nevoit să se mute cu chirie după ce a intrat în faliment. Vila de la Izvorani nu îi mai aparținea lui Irinel Columbeanu din anul 2012. Aceasta fusese scoasă la vânzare de noul proprietar contra sumei de 3,9 milioane de euro. Sâmbătă, 31 octombrie 2020, vila de la Izvorani a fost puternic afectată de un incendiu.

La emisiunea ”Xtra Night Shgow”, de la Antena 1, Irinel Columbeanu a afirmat că nimeni nu are de câștigat de pe urma incendiului care a mistuit vila și că reședința nu era asigurată.

„Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a declarat Irinel Columbeanu.

citește și...