Catrinel Sandu, despre cea mai mare suferință din viața ei. ”O să mai dureze, poate, mult timp sau poate niciodată nu o să trec peste”

17.03.2021, 15:04
Catrinel Sandu, despre cea mai mare suferință din viața ei. ”O să mai dureze, poate, mult timp sau poate niciodată nu o să trec peste”
Catrinel Sandu, despre cea mai mare suferință din viața ei. ”O să mai dureze, poate, mult timp sau poate niciodată nu o să trec peste”

Catrinel Sandu a vorbit despre marea suferință din viața ei. Este vorba despre pierderea tatălui său.

Tatăl lui Catrinel Sandu a încetat din viață în vara anului 2019. Vedeta încă suferă în urma piederii tatălui său, cu care a avut o relație extrem de apropiată. „E un subiect foarte delicat și nu-mi place să vorbesc foarte tare despre el, dar a fost și e o experiență foarte grea. O să mai dureze, poate, mult timp sau poate niciodată nu o să trec peste, dar îi simt prezența alături de mine în fiecare zi. Am avut o relație foarte specială. Am avut o perioadă în care l-am visat destul de mult. Chiar la câteva săptămâni, o lună, după ce a decedat, dar în ultima vreme, chiar aproape de a ne muta, au fost ultimele dăți când l-am visat”, a declarat Catrinel Sandu la postul de televiziune Antena Stars.


După decesul părintelui său, Catrinel Sandu și familia ei s-au mutat într-o casă nouă, în iulie 2020. Vedeta a povestit despre expriența pe care a trăit-o acolo în timp ce făcea turul casei, fiind sigură ca a fost vorba despre un semn trimis de tatăl său. „Este un spațiu aflat în mijlocul casei în care se află un jacuzzi și o mini piscină, dar cumva este imposibil să ajungi în spațiul respectiv pentru că totul e închis, iar în momentul în care am făcut turul casei în acel spațiu era o pasăre, nu chiar un porumbel, o pasăre albă. O pasăre care se găsește aici în Florida. A fost un moment în care nimeni nu a știut cum să reacționeze, nici măcar agenta pentru că acea cameră era închisă și nu exista niciun loc deschis prin care pasărea să poată ajunge acoo. Sunt sigură că el a contribuit și ne-a ajutat să reușim să luăm această casă și a fost mereu și este lângă mine”, a mai spus Catrinel Sandu.

Catrinel Sandu și-a refăcut viața alături de un stomatolog

Catrinel Sandu este stabilită de foarte mulți ani în America. A fost căsătorită cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, împreună cu care are două fetițe, Sara și Lara. După divorțul de acesta, Catrinel Sandu și-a refăcut viața alături de Steve Schroeter, care este medic. stomatolog. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019. La rândul său, soțul lui Catrinel Sandu are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară.

”A început întâi prin a le cuceri pe Sara şi pe Lara. Apoi pe părinţii mei. Apoi pe cei mai apropiaţi prieteni. Eu tot spuneam că oricum locuim împreună ca o familie, de ce ar fi nevoie să ne căsătorim? Tu ai mai fost însurat înainte, eu am mai fost căsătorită. Ştim ce înseamnă un mariaj…”, explica Catrinel Sandu despre cum a cucerit-o actualul partener de viață.

Catrinel Sandu a povestit, în urmă cu ceva timp, despre perioada dificilă prin care a trecut odată cu divorțul. „Mi-a fost greu. Imaginează-ți că divorţezi într-o țară complet străină, în care nu cu­noști avocaţi, nu știi legile, te simți pierdut și simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reușit să le depășeșc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar mi-a dat multă putere și m-a schimbat”, spunea vedeta.

citește și...