Tatăl lui Catrinel Sandu a murit. Se afla în spital de mai multă vreme

01.07.2019, 13:26
Tatăl lui Catrinel Sandu a murit. Se afla în spital de mai multă vreme
Doliu în showbiz-ul românesc! Tatăl lui Catrinel Sandu a murit duminică seară (30 iunie), în jurul orelor 22.00, după o lungă suferință. Bărbatul se afla internat la spitalul Colentina de mai bine de 3 luni, acolo unde fusese operat în urma unui atac vascular cerebral.
Din păcate, starea lui s-a agravat, iar în urmă cu două săptămâni, fiica lui a venit de urgență din America pentru a-și vedea părintele. Din nefericire, medicii i-au spus atunci să se aștepte la tot ce e mai rău.

Tatăl lui Catrinel Sandu a murit. Se afla în spital de mai multă vreme

‘De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Echipa aceasta minunată de medici face tot ce se poate omenește, chiar trag de el, nimeni nu a renunțat. Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă’, mărturisea Catrinel Sandu pentru Click!

Nicu Sandu a pierdut lupta pentru viaţă, iar familia e devastată de durere. Catrinel Sandu a făcut anunțul dureros pe pagina personală de Facebook.

‘Din păcate tata, Nicu Sandu, a plecat azi-noapte într-o lume mai bună. Toţi cei care doresc să îşi ia rămas bun de la el pot veni la Capela Mare a Cimitirului Bellu marţi 2 Iulie, începând cu ora 13’, a scris Catrinel Sandu pe contul de socializare.

Tatăl lui Catrinel Sandu, Nicu, a fost operat de urgență în luna martie a acestui an: ‘Din păcate, starea de sănătate a tatălui meu s-a schimbat în rău. Medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Echipa aceasta minunată de medici face tot ce se poate omenește, chiar trag de el, nimeni nu a renunțat.

Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă, deși nu știu dacă alții ar fi procedat la fel. Sunt altfel oamenii de la Colentina. Și nu se comportă doar cu mine așa, ci cu toți pacienții. Sperăm la o minune, speranța moare ultima’, povestea Catrinel Sandu îndurerată.

citește și...