FOTO | Catrinel Sandu s-a căsătorit religios peste Ocean!

12.11.2019, 12:42
FOTO | Catrinel Sandu s-a căsătorit religios peste Ocean!
Catrinel Sandu s-a căsătorit religios peste Ocean

Catrinel Sandu s-a căsătorit religios peste Ocean. Vedeta s-a cununat civil în urmă cu o lună și a arătat fabulos alături de proaspătul său soț. 

La 42 de ani, Catrinel Sandu a trecut printr-un divorț dureros, însă și-a refăcut viața cu Steve Schroeter, un medic stomatolog stabilit în SUA.

Catrinel Sandu s-a căsătorit religios peste Ocean

Vedeta s-a cununat religios ieri, pe o plajă din Florida. Catrinel a purtat o rochie de mireasă realizată din dantelă, cu spatele gol, în care arăta fabulos. Cei doi nu au ales întâmplător această dată pentru cununie, ziua de 11 noiembrie având o semnificație aparte. 

„Eu şi Steve am stabilit că nunta noastră va avea loc pe data de 11.11. Am ales această dată pentru că am tot avut conjuncturi, situaţii fericite şi coincidenţe legate de acest număr. Am decis să facem aici, în America, într-un cadru restrâns şi sunt aşteptaţi toţi cei dragi sufletului nostru”, ne spunea Catrinel acum ceva timp.

După ce în iunie fosta „bebelușă” și-a pierdut tatăl, blondina a reușit să își revină și a avut parte de un eveniment fericit în octombrie, atunci când s-a cununat civil cu partenerul său. 

 

citește și...