Catinca Roman, despre problemele de sănătate ale mamei sale. ”Nu a fost bine diagnosticată”

29.11.2021, 15:10
Catinca Roman, despre problemele de sănătate ale mamei sale. ”Nu a fost bine diagnosticată”
Catinca Roman, despre problemele de sănătate ale mamei sale. ”Nu a fost bne diagnosticată”

Catinca Roman, în vârstă de 54 de ani, a dat noi detalii despre probleme de sănătate cu care s-a confruntat și se confruntă mama sa, Mioara Roman.
“Nu a fost bine diagnosticată, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian, plus încă niște mici probleme”, a spus Catinca Roman.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care și o formă de Parkinson. În urmă cu ceva timp, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.  Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Ulterior, Oana Roman, fiica cea mică a Mioarei Roman, a explicat că mama sa a avut un punct de grăsime care s-a infectat și a fost nevoie de o nouă intervenție medicală pentru îndepărtarea acestuia. Mioara Roman a fost internată la un centru de recuperare. 

Catinca Roman, fiica cea mare a Mioarei Roman, a vorbit despre probleme de sănătate ale mamei sale la o emisiune de televiziune. Aceasta a afirmat, printre altele, că mama sa a fost diagnosticată greșit cu Parkinson.

Catinca Roman, despre problemele de sănătate ale mamei sale. ”A urmat tratamentul câteva luni din fericire, până când ne-am dat seama că nu e ok și tot căutam cauzele”

“Nu a fost bine diagnosticată, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian, plus încă niște mici probleme. Sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu prea se simțea prea bine, era din cauza tratamentului, în cea mai mare parte”, a explicat Catinca Roman, notează wowbiz.ro.

“A urmat tratamentul câteva luni din fericire, până când ne-am dat seama că nu e ok și tot căutam cauzele. Am ajuns la o doamnă doctor psihiatru nemaipomenită care a consultat-o, a constatat că diagnosticul nu este bine pus și după aceea i-a schimbat tratamentul. Ne-a îndreptat și spre o doamnă doctor neurolog și ne-au ajutat foarte mult și pe noi, și pe mama să fie lucrurile ok. Este la centrul de recuperare, are prieteni și se simte bine”, a mai spus fata cea mare a Mioarei Roman.

 

citește și...