Catinca Roman, acuzații dure la adresa juraților de la ”Bravo, ai stil”. ”Mă aducea mereu în discuții”

16.01.2021, 11:14
Catinca Roman, acuzații dure la adresa juraților de la ”Bravo, ai stil”. ”Mă aducea mereu în discuții”
Catinca Roman, acuzații dure la adresa juraților de la ”Bravo, ai stil”. ”Mă aducea mereu în discuții”

Catinca Roman a făcut acuzații dure la adresa jureaților de la ”Bravo, ai stil”, emisiune la care fiica sa a fost concurentă.

Calina, fata Catincăi Roman, a fost una dintre vedetele care au concurat la show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, însă aceasta a decis să părăsească emisiunea. Catinca Roman  a făcut declarații despre emisiunea la care a participat fiica sa. Afirmațiile acesteia sunt același ton cu cele pe care Cristina Șișcanu le-a spus în finala emisiunii de la Kanal D, când l-a întrebat pe juratul Cătălin Botezatu: ”L-aș întreba pe domnul Botezatu dacă în această competiție a primit foloase din partea Andreei Tonciu, foloase de orice natură, fie bani, fie de altă natură, din partea Andreei Tonciu, din partea apropiaților Andreei Tonciu sau rugăminți sau solicitări pentru a o susține și a o favoriza?”.

„Am sunat și am felicitat-o pe Cristina Șișcanu pentru curajul ei. Sigurul din juriu care e calificat este Maurice Munteanu. Am auzit și eu că sunt zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan ca să o favorizeze pe Tonciu. S-a văzut clar că o favoriza pe Tonciu”, a declarat Catinca Roman pentru click.ro. „Și Raluca m-a deranjat. Mă aducea mereu în discuții. Eu nu mi-am criticat colegii de breaslă, eu nu am criticat-o, deși am avut ocazia. Când era plinuță i-am luat apărarea, m-a dezgustat un pic. I-a zis Calinei la un moment dat: ”Hai ca maică-ta n-o fi vreun fashion icon!””, a mai spus aceasta.


Anamaria Prodan a reacționat dur la adresa comentariilor făcute la adresa ei și a lui Cătălin Botezatu

Impresara Anamaria Prodan a luat foc la auzul acuzațiilor care i se aduc ei și lui Cătălin Botezatu.

Aceasta a reacționat dur la adresa celor care susțin că ea l-ar fi plătit pe Cătălin Botezatu să îi favorizeze fina, pe Andreea Tonciu.

„Eu și Bote suntem ca o familie. Sunt oameni care nu înseamnă nimic pe pământ. Oameni care au făcut umbra pământului aiurea. Pe Bote, pe Anamaria Prodan în 1.000 de vieți nu are cum să-i cumpere nimeni. Noi ne-am născut lideri. Oile care dau declarații și se bagă în seamă nu trebuie luate în seamă. Nu mă interesează emisiunile din România sau concursurile. Dacă vorbim despre fotbal vă raspund cu plăcere. Restul habar nu am. Nu știu dacă am urmărit vreodată în viața mea un concurs sau ceva de genul. Deci… apă de ploaie, ce contează neaveniții?!”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...